2019. február 18. Bernadett

Közélet

Kujan István
Utoljára módosítva: 
2019. február 17. 13:44
Dinók Földjén (MezoZOOikum) címmel állandó kiállítást nyitottak meg pénteken a Herman Ottó Múzeum Pannon-tenger kiállító épületében. A tárlat 2023-ig marad Miskolcon.
Kujan István
Utoljára módosítva: 
2019. február 17. 09:43
Szerencsésnek mondhatom magam: egy szakdolgozathoz anyagot gyűjtve beszélgethettem egy, a II. világháborúban az orosz frontot megjárt, majd fogságba esett borsodi bácsival. Sajnos már kevesen mondhatják el nekünk háborús emlékeiket, de áldott a helyzetem amiatt is, hogy újra bizonyosságot nyerhettem: korunk mérhetetlen borzalmaktól kímélt meg eddig minket, az Y-generáció tagjait.
koponyeg.hu
Utoljára módosítva: 
2019. február 15. 10:28
Míg Új-Zélandon a tűzzel kell megbirkózni, addig az USA a faggyal harcol, Hawaii is behavazódott!
Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva: 
2019. február 17. 13:45
Valentin-napon a megszokott csöpögős, szívecskés, rózsaszirmos vacsora helyett igazi valenTROLL napot tartottak a zip’s brewhouse-ban: „Legyetek a gasztronómia törvényen kívüli Bonnie és Clyde-jai” – olvasható a február 14-ei ANTI-Randi felhívása. A miskolciak pedig telt házzal bizonyították, teljes mértékben vevők az ilyen trollkodásra.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2019. február 16. 14:05
A pici bolyhos tapsifüleseknek van egy vérengzős oldala?
Kujan István
Utoljára módosítva: 
2019. február 17. 13:52
Ami korábban nekünk underground volt, a jungle, a rave, azt ma már gumizenének használják a képújság alá – mondja Batta Róbert „Suta”, aki a napokban jelentette meg új lemezét Taum címmel. A Liquid Limbs új projektje kapcsán aláhúzza: az ő igazi világa nem a lemezgyártás sorozatban, hanem „ami tisztán jön inspirációként, és én ezt akarom megmutatni, mert ez vagyok én.”

Oldalak