2018. december 13. Luca, Otília

Közélet

minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. december 13. 16:50
Íme, a legfontosabb információk a szombati munkanappal, és a közelgő ünnepekkel kapcsolatban:
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. december 13. 16:43
A Nomád Sport Alapítvány – az Avalon Parkkal közösen – december 9-én, vasárnap, Miskolctapolcán már 4. alkalommal rendezte meg a Jótékonysági Mikulás Futást.
MTI
Utoljára módosítva: 
2018. december 13. 15:49
Bakondi György a Vörösmarty téri karácsonyi vásárnál tartott tájékoztatón elmondta: a kormány áttekintette a strasbourgi merénylet után a biztonsági intézkedéseket és döntött a vásárok védelmének megerősítéséről.
MTI
Utoljára módosítva: 
2018. december 13. 15:28
A túl sok alvás is káros az egészségre; a napi több mint nyolc óra alvás is megnöveli a szív és az érrendszer betegségeinek, sőt a halálnak a kockázatát is – állapította meg egy kínai tanulmány.
police.hu
Utoljára módosítva: 
2018. december 13. 14:57
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is jóval zsúfoltabbak az utak a karácsonyi előkészületek és a bevásárlás időszakában, így a közlekedés még nagyobb odafigyelést igényel a sofőröktől és a gyalogosoktól egyaránt.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. december 13. 13:47
„Ahogy eddig, úgy ezután sem ők fogják megmondani, hol, mikor és milyen mértékben lépünk fel mi, miskolciak saját városunkban, a saját biztonságunk érdekében” – szögezte le Kriza Ákos polgármester rendkívüli, országos sajtótájékoztatóján csütörtökön, reagálva a Miskolci Törvényszék szerdai döntésére. A TASZ és a Másság beperelte az önkormányzatot és a rendészetet, cigányellenességgel és zaklatással vádolva őket. Elsőfokon megnyerték a pert. A város fellebbez a döntés ellen.

Oldalak

Ajánlat