Ugrás a tartalomra

Üdv Miskolc! Itt vagyunk! 

A MIKOM Nonprofit Kft. Európai Szociális Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból vissza nem térítendő támogatás formájában történő finanszírozásból valósítja meg a TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00551 számú „Üdv Miskolc! Itt vagyunk!” című projektet.

A projektről

A projekt során az Avasi Horizont ismert civil szervezeteit és a lakosság bevonását célzó akciókat bemutató média anyagok készülnek.

A projekt célja, hogy filmek segítségével olyan közösségi kezdeményezéseket, értékeket mutasson be, amelyek a lakosság aktív bevonásával, a helyi kötődést és büszkeséget erősítik, közösséget építenek.

Ezért az Avasi Horizont területén működő legmeghatározóbb civil szervezetek tevékenységét videós interjúk, fiatal filmesek, vloggerek bevonásával mutatjuk be. A projekt része továbbá egy sajtónyilvános rendezvény megvalósítása, melynek során az elkészült kisfilmek vetítésre kerülnek a város nyilvánossága, és az akcióterület érintettjei részére. A rendezvényen lehetőség nyílik a részt vevők számára kötetlen beszélgetésre is annak érdekében, hogy a bemutatott civil szervezeteket és kezdeményezéseket mélyebben megismerhessék.

 

A projekt megvalósítás tervezett befejezése: 2020.06.14.

A projekt tervezett elszámolható bruttó összköltsége: 5.000.000 Ft

Támogatási intenzitás: 100%