2018. október 21. Orsolya

Politika

mti.hu
Utoljára módosítva: 
2018. október 20. 19:08
Minden eddiginél nagyobb, több százezres tüntetést tartottak szombaton Londonban a brit EU-tagság megszűnése (Brexit) ellen, illetve azért, hogy legalább a Brexit feltételrendszeréről újabb népszavazás dönthessen.
mti.hu
Utoljára módosítva: 
2018. október 20. 18:36
Az orosz titkosszolgálatok provokációjának tartja a Kárpátalja megyei állami közigazgatási hivatal a kárpátaljai magyar politikai vezetők képeit és magyarellenes feliratot tartalmazó óriásplakátok kihelyezését a megye több járásában - közölte Hennagyij Moszkal, Kárpátalja kormányzója szombaton hivatalos honlapján.
MTI
Utoljára módosítva: 
2018. október 18. 11:35
Kilép a Jobbikból Volner János, a párt frakciójából másfél hete kizárt volt alelnöke; ezt a politikus kedden jelentette be újságíróknak. Közölte, a kizárása miatt a képviselőcsoportból távozó két képviselő közül Fülöp Erik már elhagyta a pártot, Apáti István pedig követni fogja példájukat.
figyelo.hu
Utoljára módosítva: 
2018. október 18. 11:36
Megszavazta a parlament kedden a Magyarország szuverenitásának megvédéséről és az országgal szembeni rágalmak visszautasításáról szóló, a Sargentini-jelentés elleni határozatot, amely arra szólítja fel a kormányt: ne engedjen a zsarolásnak, utasítsa vissza a Magyarországot ért valótlan vádakat, és jogi úton is lépjen fel a csalással elfogadott, Magyarországot rágalmazó jelentéssel szemben.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. október 14. 18:16
Kilenc ország agrárjogászai gyűltek össze a hétvégén a Miskolci Egyetemen, hogy a kétnapos Regionális Agrárjogi Konferencián ismertessék, egyeztessék a közép-kelet-európai országok mezőgazdaságot szabályozó törvényeit.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. október 15. 13:28
Aggodalommal látjuk, hogy a bevándorláspárti politika legnagyobb szószólója, Gyurcsány Ferenc kezd az ellenzék vezére lenni. Úgy tűnik, a teljes ellenzék támogatja ma már a DK-ás pártelnök politikáját - mondta el pénteki sajtótájékoztatóján Hubay György fideszes országgyűlési képviselő.

Oldalak

Ajánlat