2019. február 18. Bernadett

Politika

mti.hu
Utoljára módosítva: 
2019. február 14. 12:06
​Külföldi családoknál tölthetik a kétszer kéthetes nyelvi kurzust a 9. és a 11. évfolyamra járó magyar tanulók - mondta Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere szerda reggel az M1 aktuális csatornán.
Kujan István
Utoljára módosítva: 
2019. február 11. 13:04
Miskolcon, a Zenepalotában tartott évindító fórumot csütörtökön este Csöbör Katalin országgyűlési képviselő. A rendezvényen előadást tartott Bártfai-Mager Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter, valamint Demeter Ervin, Borsod-Abaúj-Zemplén megye kormánymegbízottja.
MTI
Utoljára módosítva: 
2019. február 08. 13:27
Budapestre látogat a jövő héten az amerikai diplomácia vezetője, Mike Pompeo – közölte John Bolton amerikai nemzetbiztonsági főtanácsadó Twitter-oldalán az Origo tudósítása szerint. Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az Origo kérdésére azt mondta, hétfőn lesz a találkozó.
mti.hu
Utoljára módosítva: 
2019. február 07. 13:48
Harmincnyolcmillió eurós haditechnika-vásárlási hitelmegállapodást írt alá Oroszország Kubával – közölte Dmitrij Sugajev, a haditechnikai együttműködésért felelős orosz szövetségi szolgálat vezetője a Kommerszant című gazdasági napilap szerdai számában megjelent interjújában.
mti.hu
Utoljára módosítva: 
2019. február 07. 17:18
Százéves korra emelnék a legálisan dohányzók alsó korhatárát Hawaiin, ugyanakkor az elektromos cigaretták használatára, a dohányrágásra és a szivarozásra nem terjedne ki a korlátozás.
MTI
Utoljára módosítva: 
2019. február 05. 10:25
A bevándorláspárti politikusok ámokfutása folytatódik, mindig, minden uniós dokumentumban hivatkozni akarnak az ENSZ globális migrációs csomagjára, annak ellenére, hogy kilenc uniós tagállam nem szavazta meg azt - válaszolta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap az MTI érdeklődésére.

Oldalak