2018. augusztus 19. Huba
Miskolc
17°C / 29°C

Politika

mti.hu
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 15. 10:32
A montenegrói ügyészség elfogatóparancsot adott ki Joseph Assad, az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) volt ügynöke ellen azzal a váddal, hogy részt vett egy bűnszervezet létrehozásában, amely 2016-ban meg akarta buktatni a montenegrói kormányt, hogy megakadályozza az Adria-parti állam NATO-csatlakozását - írta a helyi sajtó hétfőn.
mti.hu
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 14. 22:10
Immár a harmadik egymást követő napon is folytatódtak az ellenzéki tüntetések Bukarestben a kormánypalota előtti Victoria-téren, ahol vasárnap is mintegy tízezren követelték Viorica Dancila szociálliberális kormányának lemondását, és a büntetett előéletűek, elsősorban Liviu Dragnea szociáldemokrata házelnök eltávolítását a hatalomból.
hirado.hu
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 13. 09:59
Hollandiában meghalt a héten egy ismert bevándorlásellenes politikusnő. A helyi sajtó szerint öngyilkos lett. Néhány nappal a halála előtt közzétett egy videót, amelyikben arról beszélt, hogy a nézetei miatt többször bántalmazták és megfenyegették. Arra akarták rávenni, hogy politikusként ne szólaljon fel többet a bevándorlók és a muszlim vallás európai térnyerésével szemben.
MTI
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 12. 12:19
Az ország szombaton kizárt bármiféle találkozót az Egyesült Államokkal, és határozottan elutasította az amerikai elnök tárgyalásra vonatkozó ajánlatát: „nem kerül sor találkozóra” – mondta Mohammed Dzsavád Zaríf iráni külügyminiszter a Tasnim iráni hírügynökségnek.
MTI
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 12. 17:36
A román csendőrség szerint a békés tüntetők közé vegyült „jól szervezett" csoportok provokáltak összetűzést a rendfenntartó erőkkel a román diaszpóra pénteki kormányellenes bukaresti demonstrációján, írja az MTI.
MTI
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 11. 15:29
Az Egyesült Királyság és az Európai Unió részéről is gyakorlatias hozzáállásra van szükség a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről szóló tárgyalásokon az unió soros elnökségét betöltő Ausztria külügyminisztere szerint. Karin Kneissl a Financial Times című lapban pénteken megjelent cikkében úgy fogalmazott, a La Manche-csatorna egyik oldalán sincs ok pánikra.

Oldalak

Ajánlat