2018. augusztus 21. Sámuel, Hajna
Miskolc
16°C / 30°C

Belföld

minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 20. 17:21
Eddig ismeretlen okból rohant egy másnak egy rendőrautó és egy civil személyautó vasárnap délután Vácott. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy hárman sérültek meg, az anyagi kár jelentős.
US Embassy Budapest/ Facebook
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 20. 14:42
Mike Pompeo amerikai külügyminiszter az Amerikai Egyesült Államok nevében jókívánságait fejezte ki a magyar népnek Szent István ünnepe alkalmából a budapesti amerikai nagykövetség Facebook-oldalán hétfőn.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 20. 14:11
Ma 35 éve mutatták be először Szörényi Levente és Bródy János kultikussá vált rockoperáját, az István, a királyt. A mű már a királydombi ősbemutatóján áttörést hozott: megtörte a kemény rockzenével és a pop műfajjal való, hagyományos színházi gyakorlat szerinti szembenállást.
kormány.hu
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 20. 12:05
Állami kitüntetéseket adott át Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter augusztus 17-én, Budapesten az augusztus 20-i nemzeti ünnep alkalmából. Szakmai díjakat és állami kitüntetéseket adott át ezen a napon Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) államtitkára is.
MTI
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 20. 10:57
A budapesti Szent István-bazilikán belül új helyre, a bejáratnál lévő Mária-oltárra kerül a Szent Jobb – mondta el Snell György, az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye püspöke, a Szent Jobb őre az M1 aktuális csatornán hétfő reggel.
MTI
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 20. 15:52
Magyarországnak ragaszkodnia kell ahhoz a nyugati kultúrához, amelyhez Szent István királyunk a sorsunkat kötötte – mondta augusztus 20-ai ünnepi beszédében Áder János államfő. A köztársasági elnök a honvéd tisztek avatásán hétfőn Márai Sándor szavaira emlékeztetett: “Magyarország csak a minőség igényével élhet és maradhat fenn az új Európában; nincs módunk középszerűnek lenni”. Köszöntötte az új tiszteket Benkő Tibor honvédelmi miniszter is.

Oldalak

Ajánlat