2018. október 21. Orsolya

Gazdaság

mti.hu
Utoljára módosítva: 
2018. október 20. 19:08
Minden eddiginél nagyobb, több százezres tüntetést tartottak szombaton Londonban a brit EU-tagság megszűnése (Brexit) ellen, illetve azért, hogy legalább a Brexit feltételrendszeréről újabb népszavazás dönthessen.
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. október 20. 22:43
Az innováció az autóipar hajtóereje. Innovatív megoldásaikat hazánkban is gyártó járműipari, kutatás-fejlesztéssel foglalkozó cégek képviselői mutatták be a 6. Automotive Hungary-n. A panelbeszélgetést az Innovációs és Tchnológiai Minisztérium szervezte.
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. október 19. 16:48
– Több száz hallgatónk van, akik kifejezetten járműiparhoz kapcsolódó képzésben vesznek részt, kiszolgáljuk tehát a régió járműipari cégeinek munkaerő- és mérnökigényét, biztosítjuk a szaktudás utánpótlását – hangoztatta Deák Csaba, a Miskolci Egyetem kancellárja az Automotive Hungary-n.
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. október 20. 22:43
Miskolc megfelelő hely az autóipari cégek, beszállítók számára, sok pozitív változás történt a városban és a régióban – fogalmazott Uwe Mang, a Starters E-Components Generators Automotive Hungary Kft. miskolci telephelyének gazdasági ügyvezető igazgatója Budapesten, a régió egyik legnagyobb autóipari seregszemléjén.
MTI
Utoljára módosítva: 
2018. október 19. 12:31
Az Európai Bizottság elfogadta az Európai Unió és Vietnam közötti kereskedelmi és beruházási megállapodásokat, amelyek szinte valamennyi vámot eltörlik a két fél közötti árukereskedelemben – közölte az uniós bizottság szerdán.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. október 19. 14:54
Miskolc idén 13 kiállítóval képviselteti magát a szerdán megnyitott és egészen péntekig tartó Automotive Hungary-n. A Budapesten, a Hungexpo területén megrendezett autóipari seregszemlén a borsodi megyeszékhely a kezdetektől részt vesz, a várost a kiállításon közösen képviseli az önkormányzat és a Miskolci Egyetem, a járműalkatrész-gyártó vállalatok mellett.

Oldalak

Ajánlat