Ugrás a tartalomra

Miskolc

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 29. szerda 16:30
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2023. március 29. szerda 16:20
Az új szervezet március közepén már ülésezett is, feladata pedig az, hogy az egészségügyi és szociális ellátórendszerben a kormány által újonnan bevezetett intézkedéseket helyi szinten vizsgálják. Miskolcon és a vármegyében április 1-jén startol az egységes alapellátási ügyeleti rendszer.
Forrás
Balogh Csilla
Utoljára módosítva
2023. március 29. szerda 16:43
Tizenkét, az egészségügyi szakképzésben résztvevő tanuló mérte össze tudását március 29-én a Kossuth Zsuzsanna Nemzeti Egészségügyi Szakképzési Verseny országos döntőjében.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 29. szerda 16:19
Az utóbbi 24 óra legfontosabb helyi hírei egy percben.
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 29. szerda 15:45
Lehoczki László facebook oldalán jelentette be, hogy ismét Törökországba utazik. Ezúttal azonban nem menteni megy, hanem Mancs szobrának felavatására. 
Forrás
Bacsó István
Utoljára módosítva
2023. március 29. szerda 15:51
Mondta a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke Miskolcon, a kamara Népkerti Vígadóban rendezett hatvanötödik küldöttgyűlésén.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 29. szerda 12:39
Kézműves vásárral és fogalkozásokkal, mesterség bemutatókkal és népzenei műsorral várja az érdeklődőket a Fügedi Márta Népművészeti Egyesület április 1-jén, szombaton és húsvétvasárnap a Diósgyőri Népi Kézműves Alkotóházban.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 29. szerda 11:23
Az asszony egy miskolci sörözőben tett ismeretlen szert áldozata italába.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 29. szerda 10:44
A Miskolci Állatkert idén ünnepli alapításának 40. évfordulóját, a jubileum alkalmából pedig számos programmal és érdekességgel készül. Ennek részeként, minden hónapban felhívja a figyelmet egy-egy kiemelt állatfajra, illetve megemlékezik egy-egy emlékezetes eseményről.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 29. szerda 08:56
Illegális beköltözők, randalírozás, szemetelés – ilyen és ehhez hasonló jelzések érkeztek az elmúlt időszakban a miskolci önkormányzathoz a történelmi Avas városrészből. Egyrészt az ottélők, a helyi pincetulajdonosok panaszkodtak, illetve a már csaknem két éve életre hívott hegygazda-rendszeren keresztül is észlelte a városvezetés a problémát. A problémát, amely azonnali intézkedéseket vont maga után, annak ellenére, hogy a városnak nincs meg a teljes jogköre arra, hogy szankcionálja az együttélés szabályait betartani nem tudó lakókat, erre a Kormányhivatal hivatott. Csakúgy, mint arra, hogy kellőképpen megvizsgálja, hova, milyen körülmények közé ad ki lakcímkártyát. 

Programok

Jelenleg nincsenek programok!