2018. augusztus 22. Menyhért, Mirjam
Miskolc
16°C / 29°C

Miskolc

minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 22. 09:46
A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség jármű önkényes elvételének bűntette miatt vádat emelt egy 23 éves férfi ellen, aki júliusban anélkül, hogy elkérte volna, önkényesen használta unokatestvére személygépkocsiját. Nem először…
MTI
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 21. 21:12
A Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon egyes vonatoknál 30-60, esetenként 60-120 perces késéssel kell számolniuk az utasoknak egy műszaki hiba miatt, amelyet a vasúttársaság szakemberei kijavítottak, de a menetrend szerinti közlekedés csak késő éjszakára, kora hajnalra áll helyre – tájékoztatta a Mávinform kedd este az MTI-t.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 21. 15:13
Elképesztő tömeget vonzott a belváros hétfő este: több ezer embert csalogatott ki Demjén Ferenc koncertje és a tűzijáték a Szent István térre. Érdeklődésünkre a rendőrség és a tűzoltóság is megerősítette: semmilyen rendzavarásról, balesetről nem értesítették őket, Miskolc utcáin az augusztus 20-ai ünnepség alatt és az esti kísérő programokon is rend uralkodott.
Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 21. 14:53
Soha nem látott tömeg gyűlt össze hétfőn este a Szent István téren: a város ünnepi megemlékezéseinek sorát Demjén Ferenc koncertje zárta a belváros szívében. Miskolc város díszpolgára "telt házas tér" előtt szólaltatott meg olyan klasszikusokat, mint a Kell még egy szó, a Jégszív, vagy az El kell, hogy engedj. A diósgyőri származású Kossuth-díjas énekes és dalszövegíróval a koncertje után beszélgettünk.
Kujan István
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 21. 13:15
A cirkuszhercegnő, Három nővér, Hunyadi László, Édes Anna, Szentivánéji álom – ahogy a miskolci közönség már megszokhatta, széles és színes repertoárral kezdi meg új, 195. évadát a Miskolci Nemzeti Színház. Operett, dráma, musical, színmű, kortárs magyar darab egyaránt terítékre kerül 2018-19-ben. Kedden megtartotta évadnyitó társulati ülését a miskolci teátrum.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 21. 15:11
Miskolcon is tűzijátékkal zárultak hétfő éjszaka a nemzeti ünnep rendezvényei. A belvárosban soha nem látott tömeg élvezte a nem mindennapi látványt, este nyolc óra után már szinte lehetetlen volt megközelíteni a Szent István teret.

Oldalak

Ajánlat