2018. november 13. Szilvia

Miskolc

Kujan István
Utoljára módosítva: 
2018. november 12. 17:47
Hétfőn megnyitották a 2018-as Szociális Munka Hetét Miskolcon, a nyitórendezvény egyúttal az Alzheimer Café következő előadása is volt a Művészetek Háza kávézójában. A héten lesz még városi díjátadó ünnepség, túra, szó esik családról, kapcsolatokról, valamint Pál Feri római katolikus pap, mentálhigiénés szakember is tart majd előadást.
Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva: 
2018. november 12. 21:27
Miskolcon, a Creppy PalacsintaHázban. nyitották meg a Fiatal Vállalkozók Hete országos programsorozatot hétfőn délután. A rendezvényen a fiatal vállalkozók olyan előadók tapasztalataiból meríthettek, mint például Lakatos Gergely, a Panyolai Pálinka megalkotója, de miskolci startup lehetőségekről is hallhattak.
Kujan István
Utoljára módosítva: 
2018. november 12. 17:21
Pascale Andreani, a Francia Köztársaság magyarországi nagykövete látogatott hétfő délután a miskolci Alliance Française-be, ahol az intézmény diákjai kulturális műsorral köszöntötték.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. november 12. 16:06
Udvariassági bemutatkozó látogatáson fogadta hétfőn Kriza Ákos, Miskolc polgármestere Pascale Andreani asszonyt, Franciaország nemrégiben kinevezett, új budapesti nagykövetét. Pascale Andreani kíséretében jelen volt Frédéric Rauser, a Budapesti Francia Intézet igazgatója és Hugues Denisot oktatási együttműködési attasé, a magyarországi Alliances Francaise-ek koordinátora.
police.hu
Utoljára módosítva: 
2018. november 12. 15:41
A 27 éves férfi éppen egy Halom utcai ház ajtaját próbálta meg befeszíteni, amikor tetten érte a szomszéd.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. november 12. 17:48
Nemzeti Díjat nyert a Miskolci Egyetem a „Teljes hallgatói életciklust lefedő tanulástámogatási rendszer a régió szolgálatában” elnevezésű pályázatával. Jakab Nóra rektorhelyettes november 5-én, a Gellért Hotelben megtartott díjkiosztó ünnepségen vehette át az elismerést.

Oldalak

Ajánlat