2018. augusztus 22. Menyhért, Mirjam
Miskolc
16°C / 29°C

Kultúra

MTI
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 22. 08:18
Fábián Juli, Lukács László és a Halott Pénz is a Petőfi Zenei Díj díjazottjai között szerepel idén. Az elismeréseket harmadik alkalommal adták át, ezúttal a Strand Fesztivál nyitónapján, kedd este Zamárdiban.
Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 21. 14:53
Soha nem látott tömeg gyűlt össze hétfőn este a Szent István téren: a város ünnepi megemlékezéseinek sorát Demjén Ferenc koncertje zárta a belváros szívében. Miskolc város díszpolgára "telt házas tér" előtt szólaltatott meg olyan klasszikusokat, mint a Kell még egy szó, a Jégszív, vagy az El kell, hogy engedj. A diósgyőri származású Kossuth-díjas énekes és dalszövegíróval a koncertje után beszélgettünk.
Kujan István
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 21. 13:15
A cirkuszhercegnő, Három nővér, Hunyadi László, Édes Anna, Szentivánéji álom – ahogy a miskolci közönség már megszokhatta, széles és színes repertoárral kezdi meg új, 195. évadát a Miskolci Nemzeti Színház. Operett, dráma, musical, színmű, kortárs magyar darab egyaránt terítékre kerül 2018-19-ben. Kedden megtartotta évadnyitó társulati ülését a miskolci teátrum.
Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 21. 18:27
Miskolc augusztus 20-ai ünnepi programsorozatának városi, központi ünnepsége este hat órától vette kezdetét a Szent István téren. A rendezvényen Novák Katalin, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár és Kriza Ákos, Miskolc város polgármestere mondott ünnepi beszédet.
Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 21. 15:03
Augusztus 20-án, hétfőn már kora délután megtelt a belváros kikapcsolódni, ünnepelni vágyó miskolciakkal, akiket az új kenyér illatán kívül, most is számos szórakoztató programmal, koncerttel, családi- és gyermekrendezvénnyel vártak.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 20. 19:12
„Augusztus 20-a, az államalapítás ünnepe, a legnagyobb nemzeti ünnepünk” – hangoztatta Csöbör Katalin országgyűlési képviselő az alsózsolcai közösségi házban rendezett, ünnepi megemlékezésen.

Oldalak

Ajánlat