Ugrás a tartalomra

Legyen ez a te napod! – kortárs keresztény könnyűzenei családi nap Görömbölyön

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. szeptember 21. szombat 07:56
Színes, színvonalas, kortárs keresztény könnyűzenei és lelki programok, tanúságtételek, valamint művészeti előadások, kiállítás és táncház várja az érdeklődőket szombaton a Görömbölyi Görögkatolikus Templomban, a Görömbölyi Szabadtéri Színpadon illetve a Művelődési Házban.

A szervezők tájékoztatása szerint, a közösségépítő családi nap eseményeit változatos kísérőprogramok teszik még színesebbé, köztük mese, bibliaismereti előadás és kvízjátékok gazdagítják a kicsik és nagyobbak napját. A dicsőítő napra olyan országosan is ismert díszvendégeket hívtak, mint például Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, gyermekmentő, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, a Miskolcon oly sokszor koncertező Gryllus Dániel kétszeres Kossuth-díjas zeneszerző, avagy a nívódíjas szerkesztő-riporter és műsorvezető, Kardos Katalin.

Az egésznapos programok reggel 9 órakor Ökumenikus istentisztelettel kezdődnek az Istenszülő Oltalma Görögkatolikus Templomban, majd sűrűn sorakozva jönnek a különböző programok, egészen délután 17 óráig. Ahogyan az a mellékelt plakáton vagy az esemény internetes oldalán látható.

(Borítókép: Juhász Ákos fotója)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!