2020. szeptember 23. Tekla

Miskolci Napló Riportok

Menjünk világgá!
2015. március 20.
00:00
Beszélgetés a Prima díjasokkal
2014. november 26.
07:47

A közönségdíjat idén a bükki füvesember, Szabó György kapta. A sokak által ismert Gyuri bácsi gyógyteáit issza a fél ország, sztárok, neves emberek, egyszerűen csak gyógyulni vágyók, akik bíznak a gyógynövények hatásaiban. A hírnevét annak köszönheti, hogy ősi tudással rendelkezik. Lássuk az ő bemutatkozó kisfilmjét is!

Beszélgetés a Prima díjasokkal
2014. november 26.
10:53

Beszélgetés Dr. Berkő Péter szülész-nőgyógyásszal, nyugalmazott osztályvezető főorvossal.

Beszélgetés a Prima díjasokkal
2014. november 26.
11:37

Beszélgetés Gácsi Zoltánnal professzorral, a Fémtani, Képlékenyalakítási és Nanotechnológiai Intézet igazgatójával.

Beszélgetés a Prima díjasokkal
2014. november 26.
09:12

November 8-án adták át a megyei Príma díjakat a Miskolci Nemzeti Színházban. Prima Primissima tíz kategóriájából évente hármat választ a Vállalkozók és Munkaadók Országos Szövetsége. Ezúttal a tudomány, a köznevelés, valamint a népművészet és közművelődés kategóriákban állítottak példaképeket. A mai Miskolci Napló különkiadásában a díjazottakkal beszélgetek. Elsőként Jóna Istvánnal, aki a népművészet kategóriában kapta meg a híres mentőkutyát, mancsot formázó bronz szobrot. De előbb nézzük meg azt a bemutatkozó kis filmet róla, amit kollégáim készítettek.

A jobb levegőért
2014. november 25.
16:19

Mit tehetünk mi miskolciak, a jobb levegőért?

Szociális munka hete
2014. november 25.
11:12

A szociális szakma jövője és létjogosultsága volt a témája az idei Szociális Munka Hetének. A civil, egyházi és önkormányzati szervezetek programját 10. alkalommal rendezték meg Miskolcon. A szociális munkások társadalmi szerepének elismerése és tevékenységük megismertetése volt a rendezvénysorozat elsődleges célja. A szociális munka napján a dolgozóknak kitüntetéseket is átadtak.

Kitüntetést kapott Németh Csaba
2014. november 11.
04:55

100 éves a Magyarországi Bolgárok Egyesülete. A jubileum alkalmából olyan díjat alapítottak, amiből jelképesen összesen 100 darab készült. Kitüntetést azoknak adtak, akik hosszú idő óta támogatják az egyesületet. Felsőzsolcán többek között Németh Csaba, a Zsolca Tv ügyvezető igazgatója is díjat kapott a magyarországi bolgároktól. Az elsőt még márciusban Áder János kapta.

Turisztikai rekordok Miskolcon
2014. november 11.
06:06

Kétszer több turista érkezett idén Miskolcra tavalyhoz képest, így többen keresték fel a borsodi megyeszékhelyet 2014-ben, mint Debrecent és Sopront az adóhivatal statisztikái szerint. Miskolc az október 23-i hosszú hétvégén is népszerű volt a pihenni vágyók körében: a diósgyőri várba csaknem nyolcezren, a Barlangfürdőbe pedig kétezren látogattak el. Az őszi szünet idejére pedig a szállodák többsége is megtelt.

Automotive kiállítás magazin
2014. november 11.
12:52

Miskolc felkerült Magyarország autóipari térképére – mondta Varga Mihály a budapesti Hungexpon rendezett Nemzetközi Járműipari Beszállítói Szakkiállítás megnyitóján. A nemzetgazdasági miniszter a Miskolci Egyetemet is külön megemlítette. A három napos programon Miskolc standjánál kilenc partner képviseltette magát, köztük a Bosch és a Takata is. A kiállításon a nagyvállalatok, a beszállítók és az egyetemi kutatóközpontok találkozhattak egymással.

Oldalak

Most

Jelenleg nincs adás!