Ugrás a tartalomra

Divatos mindennapi megjelenés – meríts ihletet a trendekből

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 25. csütörtök 13:08
Vajon mi lesz a divat idén nyáron? A legújabb utcai stílustrendek bizonyítják, hogy a minimalizmusé és a kényelemé a legfontosabb szerep. A járvány arra késztetett bennünket, hogy átértékeljük a ruhák nyújtotta komfortot. Mind a streetstyle, mind a divatbemutatók trendjeiben visszatértek az egyszerű direktívák. A trendeket a klasszikus fazonok és a bőrbarát anyagok uralják. A mindennapi divatos stilizációkat visszafogott színpaletta és modern megjelenést kölcsönző részletek jellemzik. (Támogatott tartalom.)

Fehér ing romantikus gallérral

A fehér ing a női ruhatár egyik eleme, amely az időtlen klasszikusok kategóriáját erősíti. Szó szerint bármilyen típusú nadrághoz illik, beleértve az 1990-es évek stílusát idéző, egyenes Levi’s farmert is, de érdemes inspirációt meríteni abból a trendből, amely meghódította a világ legdivatosabb kifutóit és utcáit. A nagy gallérral rendelkező fehér ing klasszikus szabású modern megjelenés. A dekoratív gallér a viktoriánus stílus romantikus varázsát idézi. Elegáns, csajos és bájos. Olyan sokoldalú, mint egy klasszikus ing, és jól passzol szűk farmerekhez, szivarkákhoz, palazzókhoz és flare-okhoz, valamint ceruzaszoknyákhoz, midi- és miniszoknyákhoz.

Fekete-fehér stílus

A fekete-fehér stílus egy olyan irányzat, amely a női divat kánonjába is beletartozik. 2023-ban ennek a trendnek a kontrasztokra épülő új változata lesz divatos. Kombinálj egy minimalista fehér ruhát egyszerű szabással és masszív kiegészítőkkel. Fekete bőrcsizma, széles öv a derekadon és egy ugyanilyen színű táska tökéletes lesz. A nehéz kiegészítők trendivé teszik a fehér ruha karakterét anélkül, hogy bármit is lehúznának az eleganciájából.

Minimalista megjelenés buliba

A csillogó flitterek és a csillogó ruhák ideje határozottan lejárt. A 2023-as parti divatos stilizációit az egyszerűség és a hatékony kombinációk jellemzik. Példák? Egy öltöny színes sállal, egy crop top és egy midi szoknya ruha helyett, egy virágos boho ruha duettben oversize kabáttal, vagy a vörös és a rózsaszín lenyűgöző keveréke. A minimalizmus, az egyszerű kombinációk, a klasszikus színpaletta és a meglepő párosítások, amelyek garantálják a „wow” hatást, ismét diadalmaskodnak a trendekben. Érdemes felfedezni az örök klasszikus The North Face márkát az Answear.hu kínálatában, amihez itt is hagyunk neked egy linket: https://answear.hu/m/the-north-face.

Tetőtől talpig ekrü

A fehér öltöny mindig remek ötlet az elegáns megjelenéshez, de a 2023-as divatos stilizációk között egyértelműen az ekrü összhatás uralkodik. Ez egy rendkívül kecses szín, amely kiemeli a bőr, a szem és a haj meleg tónusait, és hangsúlyozza azok ragyogását. Ugyanakkor garantálja az eleganciát egy csipet nemtörődömséggel vegyítve, különösen, ha öltönyt választasz. Ennek a minimalista stílusnak az erőssége a teljesen monokromatikus kombinációban rejlik. Az ekrü nem csak az öltöny és a felső, hanem a cipő és a kézitáska színeiben is megnyilvánul, és ez az, amitől az egész megjelenés olyan hatásos és stílusos. Remek formázási ötlet, ha elegánsnak szeretnél tűnni minden felesleges pompa nélkül. És ha már a mindennapi formázásról beszélgetünk, érdemes felfedezned a Tommy Hilfiger az answear.hu oldalán kínált kollekcióját is, ami rendkívül letisztult stilizálási lehetőségekkel kápráztat el.

További hírek

Olvasnivaló