Ugrás a tartalomra

Dolgoznak a Búza téri aluljárón

minap.hu / Miskolc Televízió
Utoljára módosítva
2023. szeptember 14. csütörtök 18:05
A földalatti átkelőhelyet az 1970-es években építették, és azóta nem volt felújítva. A gránitlapok több helyen megcsúsztak, a lépcsők pedig helyenként már balesetveszélyessé váltak.

Mint arról beszámoltunk: hétfőn kezdődött a Búza téri aluljáró lépcsősorának rendbetétele. Az első ütemben a Centrum felőli kijáratot zárták le, jelenleg ezen dolgozik a kivitelező, várhatóan szeptember végéig. Ezt követi a második szakasz, amikor a Zsolcai kapui kijáratnál folytatódnak a munkák. A harmadik ütemben pedig a Búza téri kijáratot zárják majd le október végéig. A teljes beruházás a tervek szerint november végére készül el.

- Nagy öröm számunkra, hogy másfél év után elindult a kivitelezés. Megvolt a közbeszerzési eljárás, a kivitelező hétfőn felvonult a területre. Szakaszosan zárja le az építése során a feljáró lépcsőket, és szakaszosan fogják visszaadni
- mondta el a Miskolc Televízió stábjának Mokrai Mihály (Demokratikus Koalíció), a Velünk a Város frakciójának önkormányzati képviselője, aki felhívta a figyelmet: addig is táblák segítik a miskolciakat, miként tudnak eljutni a Búza tér irányába. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!