Ugrás a tartalomra

Heteken belül újranyitnak a városrészi fiókkönyvtárak

Tajthy Ákos 
Utoljára módosítva
2023. március 23. csütörtök 19:24
A fiókkönyvtárak mellett újranyit a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár valamint a Lévay József Muzeális Könyvtár is, a Görgey utcai központi épületben pedig visszaáll a teljes nyitvatartási rend. 
Fotó: MiNap-archív/Juhász Ákos

Áprilistól visszaáll a régi, az energiaválság miatt hozott rendkívüli intézkedések előtti rend a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban és fiókkönyvtáraiban is – erről Facebook-oldalán számolt be az intézmény.

A közlés szerint a Görgey utcai központi épületben már április 1-jétől a korábbi nyitva tartás áll vissza, vagyis hétfőn déltől este hatig, keddtől péntekig reggel kilenc és este fél hét között, szombaton pedig délelőtt tíz és délután négy között várják az olvasókat. 

A fiókkönyvtárak április 17-én nyitnak újra, ezeket is a korábban megszokott nyitva tartás szerint kereshetik majd fel. Vagyis: a József Attila, a Kaffka Margit, a Móra Ferenc és a Tompa Mihály Fiókkönyvtárak hétfőtől péntekig délelőtt tíz és este hat között várják az olvasókat, a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár pedig hétfőtől péntekig délelőtt tíz és este hat, szombaton pedig ugyancsak tíztől délután négyig van nyitva

Végül, de nem utolsó sorban a Lévay József Muzeális Könyvtár hétfő és péntek között reggel kilenctől délután ötig kereshető fel.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!