Ugrás a tartalomra

Ismét megcsináltuk: a miskolci az ország legszebb egyeteme!

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. március 26. kedd 12:35
Melyik magyarországi egyetemnek van a legszebb campusa? – szavazást indított az egyik oktatási szakportál. A miskolciak pedig újfent bebizonyították, hogy össze tudnak fogni egy jó ügy érdekében!

Két évvel ezelőtt arra volt kíváncsi az Eduline, hogy a legnagyobb magyarországi egyetemek közül melyiknek van a legszebb campusa. Akkor a szavazás első körében a Szegedi Tudományegyetem campusára szavazott a legtöbb olvasójuk, a második körben pedig a Miskolci Egyetem zsebelte be a legtöbb szavazatot.

Nemrégiben újra megkérdezték a hallgatókat, szerintük melyik magyarországi egyetem campusa a legszebb? Öt nap állt a rendelkezésre, hogy leadjuk a szavazatunkat, s hogy eldöntsük: az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Budapesti Gazdasági Egyetem, az Óbudai Egyetem, a Budapesti Corvinus Egyetem, a Szegedi Tudományegyetem, a Debreceni Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem, a Szent István Egyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Miskolci Egyetem vagy az Eszterházy Károly Egyetem campusa-e a legszebb?

A hétfő éjfélkor lezárult szavazáson pedig ismét tarolt a Miskolci Egyetem! 22 ezer szavazat érkezett, a végeredmény alapján az Eduline-olvasók a Miskolci Egyetem campusát tartják a legszebbnek, az intézmény összesen 6747 szavazatot kapott. A Debreceni Egyetem lett a második 5961 szavazattal, a Pécsi Tudományegyetem pedig a harmadik 2 932 szavazattal.

A Dudujka völgyben elterülő egyetemváros valóban gyönyörű környezetet biztosít az itt tanulók és dolgozók számára, de az eredmény nemcsak azt bizonyítja, hogy valóban a miénk a legszebb campus az országban, de azt is, hogy ha kell, össze tud fogni az egyetem és a város polgársága – olvasható a felsőoktatási intézmény kedden kiadott közleményében, amiben megköszönnek minden szavazatot.

Már csak egy kérdésünk maradt: van még valakinek kétsége afelől, hogy a miskolci a legszebb campus?

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!