Ugrás a tartalomra

Rászoruló gyermekeknek gyűjt az állatkert és a MESZEGYI

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. november 21. kedd 14:21
Most hétvégén az állatkertbe várják a látogatók adományait, melyeket a Gyermekjóléti Szolgáltatás munkatársai juttatnak el az érintetteknek. 

Jótékonysági adománygyűjtést szervez november 25-én és 26-án a Miskolci Állatkert és a Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyerekjóléti Intézmény az állatkertben - írja közleményében a miskolci polgármesteri hivatal sajtóosztálya. Mint írják, az összegyűjtött adományokat a Gyermekjóléti Szolgáltatás munkatársai veszik át, és ők juttatják el a rászoruló gyermekeknek és családjuknak.

A gyűjtés alkalmával édességet, tartós élelmiszert, tisztálkodási szereket, tanszert, gyerekruhát és gyerekjátékot is várnak. A használt ruhanemű és játék esetén azt kérik, csak olyat ajánljanak föl, amelyet a saját gyereküknek is odaadnának.

– Mindkét nap, az adományozók az adományért cserébe egy kupont kapnak, mellyel az adományuk leadásának napján száz forint ellenében látogathatja a Miskolci Állatkertet, amennyiben az adomány értéke arányos a belépőjegy értékével. Rossz idő esetén a kupon december 31-ig felhasználható – teszik hozzá. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!