Ugrás a tartalomra

Jordán Tamással és Mérő Lászlóval is találkozhatunk áprilisban

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. április 17. szerda 11:57
Miskolcra látogat két izgalmas és változatos élményekkel kecsegtető előadói egyéniség: Jordán Tamás színművész és Mérő László professzor.

Jordán Tamás rendező, a Nemzet Színésze, a Hallhatatlanok Társulatának örökös tagja évtizedek óta azok közé tartozik, akik a „széllel szembe” mennek, megújítva a színpadi jelenlétet. Most ismét kitalált valamit: a népszerűvé vált stand up műfaját vegyíti a versmondással, poénokat a poémákkal elragadó, könnyed, szellemes, közvetlen, igazi Jordán-stílusban. A művész a „példaértékű műfaji újításért” megkapta a Vidor Fesztivál különdíját. Jordán Tamással Miskolcon a Tudomány és Technika Házában találkozhatunk április 29-én, hétfőn este héttől.

Mérő László, a pszichológia professzora, publicista, író, matematikus, számtalan sikerkönyv szerzője pedig a tavaly újraindult, városnépszerűsítő, lokálpatrióta sorozat, a Vendégségben Miskolcon vendégeként lép színpadra április 20-án, szombaton este héttől szintén a Tudomány és Technika Házában. Soha nem azt mondja, amire előzetesen gondolunk, ami a szokványos. Egy extravagáns tudós, aki szeret szórakoztatni, és a médiasztárokat megszégyenítő profizmussal varázsolja el hallgatóságát. Ezúttal Miskolcról, önmagáról és arról fog beszélni, hogy vajon tényleg elbutulunk-e.

A rendezvényekre érdemes korán érkezni: a Tudomány és Technika Háza az önkormányzat és a Miskolci Nemzeti Színház partnerségével színházi közösségi, társasági élményt is szeretne nyújtani, ezért élő zene és egy pohár bor vár minden nézőt előadás előtt.

Jegyek elővételben a technikahaza.hu vagy a tixa.hu oldalon vásárolhatók, illetve korlátozott számban az előadás előtt a helyszínen.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!