Ugrás a tartalomra

Kétéves a Vigadó Vacsoraszínháza - Teltházzal köszöni meg a közönség a kulturális és kulináris élményt

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. április 23. kedd 14:23
Két évvel ezelőtt, 2022. április 8-án, a „Se veled, se nélküled” című zenés vígjátékkal indult a Népkerti Vigadó Vacsoraszínház sorozata, amelynek népszerűsége mostanra szárnyal. (Támogatott tartalom.)
Fotók: Juhász Ákos

Az eltelt két év alatt a miskolciak megszerették a színháznak és a vacsorának ezt a különleges párosítását. Erre a legjobb bizonyíték, hogy az előadások meghirdetése után pár nappal a vigadósok már kitehetik a „Megtelt” táblát. Így volt ez most is, az április 19-i esttel, amikor rekord sebességgel, néhány nap alatt keltek el a jegyek, és a szervezők kénytelenek voltak sokaknak azt mondani: „sajnos már nem tudjuk fogadni, de szeretettel várjuk a következő programunkra".

Ezen a pénteken két nagyszerű színésznő, Détár Enikő és Sztárek Andrea kápráztatta el játékával a nagyérdeműt „A NŐ” című zenés darabban. A fergeteges hangulatú előadás előtt a Vigadó megújult konyhája különleges fogásokkal tette még emlékezetesebbé ezt a könnyed tavaszi vacsoraszínházi estet.

Annak érdekében, hogy ne maradjanak le a következő, hasonlóan vonzó programról, már most érdemes megkeresni a Vigadó szervezőit. Legközelebb – május 10-én – Kökény Attila és Rakonczai Viktor közös, élőzenekaros estjén szórakozhat majd a nagyérdemű. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!