Ugrás a tartalomra

Ovisok díszei is felkerültek a MIHŐ karácsonyfájára

Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2023. december 12. kedd 16:25
Idén is közösen ünnepeltek a MIHŐ dolgozói és a Mesevár óvoda ovisai. A két intézmény között évek óta szoros a kapcsolat, és minden karácsony előtt a gyerekek és az óvónők meglátogatják a cég telephelyét. Ilyenkor egy kis műsorral készülnek a dolgozóknak, akik ajándékkal hálálják meg a gyerekek kedvességét.
Fotók: Juhász Ákos

A cég dolgozói és a Mesevár Óvodába járó gyerekek hagyományos karácsonyi ünnepségüket tartották meg kedd reggel a MIHŐ telephelyén. Bernáthné Barczi Judit, a hőszolgáltató koordinációs és kommunikációs főmunkatársa a Miskolc Televíziónak elmondta, már hagyomány náluk, hogy minden évben, karácsony közeledtével ellátogatnak hozzájuk az óvodások, de olyan is van, hogy a munkatársaik lepik meg őket.

– Idén egy közös karácsonyfa-díszítéssel készülünk, amire felkerülnek az óvodások által készített ajándéktárgyak is. Ezután pedig egy kedves kis műsort fognak adni az ovisok, mi pedig megajándékozzuk őket – mondta.

Az óvodások az alkalomra külön karácsonyi verseket és dalokat tanultak, amit a MIHŐ dolgozóinak adtak elő. A két intézmény között évek óta szoros a kapcsolat. Gyakran vesznek részt közös programokon, és a cég már többször támogatta az óvodát. Kovalik Péterné, a Miskolci Integrált Óvoda Mesevár Tagóvoda vezetője elmondta, több kis meglepetéssel is készültek a MIHŐ dolgozóinak.

– A gyerekek énekkel, verssel köszöntik a dolgozókat, illetve az óvónénik készítettek szép karácsonyi díszeket, illetve szép karácsonyi üdvözlőlapokat – tette hozzá.

A műsor után a MIHŐ munkatársai is átadták ajándékaikat. Igyekeztek a környezettudatosság jegyében vásárolni: a gyerekek fából készült társasjátékokat, kirakót és könyveket kaptak.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!