Ugrás a tartalomra

Teltház előtt zenélt László Attila Perecesen

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2023. augusztus 06. vasárnap 19:00
A Fonogram-díjas erdélyi magyar énekes vasárnap huszonötödik alkalommal énekelt Miskolcon.

László Attila. Fotó: Mocsári László

Jótékonysági koncertet adott László Attila énekes a perecesi Jézus Szíve templomban vasárnap délután. A Zene Összeköt Egyesület által szervezett esemény bevételét a templom javára ajánlották fel.

A koncert fővédnöke volt Bazin Levente, a térség önkormányzati képviselője, aki a minap.hu érdeklődésére elmondta, az ifjú zenei tehetség fellépése iránt hatalmas volt az érdeklődés, körülbelül háromszázan gyűltek össze a templomban, ahol még a pótszékek is megteltek és még az ajtóban állva is hallgatták a muzsikát. Hozzátette, volt olyan rajongó, aki Debrecenből érkezett Miskolc-Perecesre azért, hogy hallhassa László Attilát. A képviselő hangsúlyozta, fontos számára, hogy felpezsdítse a városrész kulturális életét.

Bazin Levente (balra). Fotó: Mocsári László

- Két héttel ezelőtt a Perecesi Bányász Koncert Fúvószenekar adott koncertet a Vilma-forrásnál, és a mostani koncert után jövő héten a rock szerelmeseit várjuk az V: Perecesi Rockfesztiválra, melyet ugyancsak támogatok már évek óta – hangsúlyozta.

László Attila egyébként éppen huszonötödször lépett fel Miskolcon, helyi római katolikus templomban először, de mint mondta, reméli azt is, hogy nem utoljára.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!