Ugrás a tartalomra

Döntetlent játszott a DVTK hazai pályán

DVTK
Utoljára módosítva
2024. március 02. szombat 22:37
A DVTK labdarúgó csapata 1-1-es mérkőzést játszott a PAFC ellen az OTP Bank Liga 23. fordulójában.
Az izgalmas mérkőzés pillanatai. Fotók: Juhász Ákos

Az első félidő diósgyőri fölényt hozott, a piros mezes játékosok sorra alakították ki a helyzeteket, közte két ziccert is. A vezetést mégis a vendégek szerezték meg közvetlenül a szünet előtt egy szögletet követően. A DVTK szinte egyből az újrakezdést követően egyenlített, Gera Dániel távoli lövése ugyan még kijött a kapufá(k)ról, de Bright Edomwonyi gyorsan reagált. A folytatásban a vendégek fokozatosan kintebb jöttek, a végén már beszorították a Diósgyőrt, de újabb gól nem esett. A mérkőzés részletes beszámolója a DVTK hivatalos oldalán olvasható. 

Juhász Ákos képgalériája

Diósgyőri VTK - Puskás Akadémia FC 1-1 (0-1)

Miskolc, DVTK Stadion, 4805 néző. Játékvezető: BERKE Balázs (BUZÁS Balázs, BELICZA Bence Péter).
DVTK: Artem ODYNTSOV - GERA Dániel, SZATMÁRI Csaba, Marco LUND, Bitok STEPHEN - Alexander VALLEJO, HOLDAMPF Gergő - JUREK Gábor, Rudi POŽEG VANCAŠ, BÉNYEI Ágoston - Bright EDOMWONYI. Vezetőedző: Vladimir RADENKOVIĆ.
PAFC: PÉCSI Ármin - Quentin MACEIRAS, SZOLNOKI Roland, Patrizio STRONATI, Brandon ORMONDE-OTTEWILL - BATIK Bence, Artem FAVOROV - KOMÁROMI György, Urho NISSILÄ, NAGY Zsolt- Jakub PLŠEK. Vezetőedző: HORNYÁK Zsolt.

Csere: BATIK Bence helyett Lamin COLLEY és Urho NISSILÄ helyett Jonathan LEVI a 46., Bright EDOMWONYI helyett SZABÓ Levente és JUREK Gábor helyett PERNAMBUCO a 65., Rudi POŽEG VANCAŠ helyett Francisco FEUILLASSIER a 69., Alexander VALLEJO helyett Doru POPADIUC és BÉNYEI Ágoston helyett Argyris KAMPETSIS a 82. percben.

Sárga lap: SZOLNOKI Roland a 18., Artem FAVOROV a 23., Bitok STEPHEN a 25., JUREK Gábor az 56., Lamin COLLEY 70. percben.
Gólszerző: Jakub PLŠEK (0-1) a 45., Bright EDOMWONYI (1-1) a 49. percben.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!