Ugrás a tartalomra

Évzáró gálán díjazták a Miskolci Sportiskola legeredményesebb sportolóit

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 20. csütörtök 15:50
A sportiskola szerda este rendezte meg a szokásos évzáró gáláját a Művészetek Házában, ahol az elmúlt év értékelése mellett, sportáganként díjazták azokat az utánpótlás sportolóikat is, akik a legjobban, legeredményesebben teljesítettek az elmúlt időszakban.
A Miskolci Sportiskola évzárója. Fotó: Juhász Ákos

Kiemelkedő eredményekkel zárták a Miskolci Sportiskola sportolói az idei évet is - hangzott el az ünnepségen, amelyen Illyés Miklós, a Miskolci Sportiskola ügyvezetője mondott beszédet. A szakmai értékelést Deák-Bárdos Mihály szakmai vezetőtől hallhatták a fiatal sportolók, bíztató szavak mellett. A jól megérdemelt díjakat és jutalmakat Veres Pál polgármestertől vehették át az elmúlt szezon legjobbjai. 

Még több fotó az évzáróról a galériában. Kattints a képre!

Az utánpótlás sportolók közül egyik legkiemelkedőbb eredménnyel Herczeg Áron öttusázó büszkélkedhetett, aki a 15 évesek korcsoportjában világbajnoki címet szerzett. Elmondta, eredményeit a kemény munkának köszönheti. A sportiskola díjazott sportolói közül jelenleg egyedül Áronnak van világbajnoki címe, ami nagy büszkeséggel tölti el őt. 
Áron nem titkolja, olimpiai bajnok szeretne lenni és jelen állás szerint erre minden esélye meglehet, ha ilyen eredményesen folytatja pályafutását.

Több kiváló ifjú sportoló mellett, két volt sportiskolás is díjban részesült, akik még mindig kötődnek a klubhoz. A két díjazott Tóth Anna atléta és Sáfrány Péter cselgáncsozó volt. 

A Miskolci Sportiskola vezetői és Veres Pál polgármester szívből gratulált az elért eredményekhez és további sikereket és kitartást kívántak az ifjú miskolci sportolóknak.

További hírek

Olvasnivaló