Ugrás a tartalomra

Juniális Sportdélután a Népkertben

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. május 27. hétfő 11:58
Miskolc önkormányzata június 1-én, szombaton rendezi meg a Juniális Sportdélután elnevezésű programot. Az esemény helyszíne a Népkerti Futókör és annak környéke lesz.
Tavaly is népszerű volt a futás. Fotó: Horváth Csongor

A rendezvény célja a rendszeres sportolás, ezen belül a futás, ezzel párhuzamosan pedig a rekortán futókör használatának a népszerűsítése. A helyszínre több miskolci sportszervezet is kitelepül, hogy bemutassa tevékenységét az érdeklődőknek.

A szabadtéri program mintegy felvezetéseként, 15 és 16 óra között, a Genarali Aréna különtermében a Monspart Sarolta Egészséges Életmódért Alapítvány munkatársai tájékoztatót tartanak az Országos Gyalogló Idősek Klubhálózat munkájáról. A részvétel ingyenes és regisztráció sem szükséges.

A futóversenyre aznap 16 órától lehet nevezni a helyszínen. A nevezés díjmentes. A sportolóknak hat kört (6 km) kell teljesíteniük. A rajt – a hivatalos megnyitót követően – 16.15 órakor lesz. A verseny abszolút 1-6. helyezettje tárgyjutalomban részesül. Az eredményhirdetést 18 órára tervezik a szervezők.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!