Ugrás a tartalomra

Közlekedési és Bérletpénztári információk augusztus 19-én és 20-án

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. augusztus 16. péntek 21:13
Az áthelyezett szabadnap miatt augusztus 19-én, hétfőn, a villamosjáratok a szombati menetrend szerint, míg az autóbuszjáratok a szabad- és munkaszüneti napokra érvényes menetrend szerint közlekednek – közölte szerkesztőségünkkel az MVK Zrt.
Képünk illusztráció / Fotó: Mocsári László

A közlemény értelmében augusztus 20-án, kedden (az ünnepnapon) a villamosjáratok a vasárnapi menetrend szerint, az autóbuszjáratok pedig a szabad- és munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek, az alábbi kivételekkel:

•    az 1-es, az 1G-s, a 12G-s, a 43-as és az 53-as járatok az ünnepnapokra érvényes menetrend szerint közlekednek.
•    a 44-es járatok ezen a napon nem közlekednek,
•    a menetrendkönyvben aláhúzással jelölt 3-as, 7-es és 21-es járatok nem érintik az Auchan, illetve a Lidl áruházat.

Augusztus 20-án 14 órától 22 óráig a Szent István téri ünnepi rendezvények miatt a villamosjáratok közlekedésében néhány perces késésre lehet számítani.

Jegy- és bérletvásárlási lehetőségek

Az MVK Zrt. jegy- és bérletpénztárainak nyitva tartásáról itt tájékozódhat. A társaság felhívja az utazók figyelmét, hogy az Ügyfélszolgálati Iroda, valamint az Avas városközponti és a felső-majláthi jegypénztár ezen a napon zárva tart.

A mobiljegy applikációkban, valamint városszerte 20 jegyautomatánál a nap 24 órájában tudnak jegyet és bérletet vásárolni, a pénztárak nyitva tartásától függetlenül.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!