Ugrás a tartalomra

Majka is Miskolcon piknikel - videóval

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 13. szerda 09:56
Bár a kóstolás szellemében készült új zenéje, a Belenyalok még várat magára, de a rapper szerint kiváló hangulatra számíthatnak a Miskolci Piknik résztvevői. Cikkünkből az is kiderül, hogy mi Majka kedvenc étele.

Szeptember 22-24 között ismét a Miskolci Pikniktől zsong majd a belváros. A gasztronómia mellett a koncertekre, a kiemelkedő zenei élményre fókuszál majd a fesztivál. Többek között Majka is fellép majd, akit kedvenc ételeiről és emlékezetes miskolci élményeiről faggatott a Miskolc Tv.

- Maga a megye már egy életérzés – kezdte az „ózdi hős”. – Kiemelkedően nagy bulik szoktak lenni itt. A Lovagi tornák terén tartott diósgyőri koncertek rendre emlékezetesek.
Az rapper kedvenc étele is B.-A.-Z. megyéhez köthető.

- Eredetileg egy szlovák „termékről” van szó, a sztrapacskáról, de úgy, ahogy anyám készíti Ózdon. Nem juhtúróval, hanem simával, és szalonna sincs rajta, csak egyszerűen össze kell pirítani a sztrapacskát. Fura mód ezt egyetlen borsodi barátom felesége tudja megcsinálni úgy, ahogy anyukám tudta. Amikor ők meglátogatnak, mindig készítenek nekem egy nagy adagot – meséli Majka, akinek az előrejelzése szerint a miskolci fellépésen masszív jó hangulat várható, kelet felől érkező ételillattal. Ígéri, a sztenderd műsorban megjelennek majd olyan elemek is, amik kifejezetten a borsodi közönségnek szólnak majd.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!