Ugrás a tartalomra

Miskolc is pályázik a legjobb turisztikai város címre

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. november 09. csütörtök 20:26
A MIDMAR Kft. is benevezte Miskolc városát a Nők Lapja Travel Awards felhívására, ahol több kategóriában keresik a legjobb turisztikai szolgáltatókat.
Fotó: Lengyel Adrián

Az egyik legolvasottabb hazai hetilap égisze alatt először hirdették meg a versenyt, ahol a turizmus szolgáltatói mérhetik össze népszerűségüket. Szállodák, vendéglátóhelyek, utazási irodák és városok mutatják be kínálatukat a Nők Lapja online felületén és versenyeznek a kategóriagyőztes címekért - írja közleményében a MIDMAR Kft.

Mint fogalmaznak, a népszerű magazinnak rengeteg olvasója van, másrészt Miskolc valóban sokszínű és vonzó turisztikai látnivalókkal rendelkezik, ezért a város turizmusmarketingért felelős szervezete, a MIDMAR Kft. is benevezte a várost a turisztikai városok kategóriában.

A szavazáshoz egy nyereményjáték kapcsolódik, ahol a voksolók között egy 2 fős, 2 éjszakás wellness hétvégét sorsolnak ki egy 5 csillagos szállodában, félpanziós ellátással.

A minél tökéletesebb élmény érdekében a főtámogató egy új, 100 százalékban elektromos Cupra Born-t is biztosít a hétvégére a szerencsés nyertesnek.

A szavazatokat november 21-éig lehet leadni. A szavazás menete a következő: látogass el a https://www.noklapja.hu/travelawards-szavazas/ oldalra, az "Egyéb vidéki régiók" cím alatt kattints a "Turisztikai városok" kategóriára, válaszd ki Miskolcot, válaszolj a nyereményjáték egyszerű kérdésére. Majd add le a szavazatodat a lap alján.

Figyelem! Egy e-mail címmel csak egy szavazatot lehet leadni (nem kategóriánként, hanem összesen).

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!