Ugrás a tartalomra

Új programmal jelentkezik a MÜHA

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 09. vasárnap 13:39
A Miskolci Vokál Napokat június utolsó péntekén és szombatján rendezik meg a sokak által kedvelt MÜHA Csengey kertben.
A Cotton Club Singers

Nívós zenei fesztiválnak ígérkezik az első ízben megrendezendő Miskolci Vokál Napok június 28-án és 29-én. A fesztivál két napja során profi és amatőr zenészekkel is találkozhatnak majd a kertbe látogatók. Az első napot a Violina - női zenetanárokból álló énekegyüttes - nyitja meg. Ezt követi a több mint négy évtizede működő, gospeleket és spirituálékat is magas színvonalon megszólaltató Regős Vokál.

Az est sztárvendégeként a Four Fatherst hallhatjuk: az énekegyüttes a capella, azaz hangszeres kíséret nélkül énekel majd. Repertoárjukban a ’20-as, ’30-as évek amerikai zenéje, világslágerek és spirituálék szerepelnek, de előszeretettel dolgoznak fel magyar slágereket is. A szombati nap is szuper programmal kecsegtet. Az estét 6 órakor a miskolci Lévay József Református Gimnázium énekegyüttese, a Lévay Vokál indítja, melynek tagjai egyébként az intézmény nagykórusában is énekelnek.

Őket az AdHoc Vokál követi, tagjaik kamaraéneklést kedvelő fiatal felnőttek, akik elhatározták, hogy együtt maradnak, és a könnyedebb, de igényes vokáléneklés műfaját választották. A szombati nap sem maradhat sztárfellépő nélkül, így este 8 órától a Cotton Club Singers lép a MÜHA Csengey kert világot jelentő deszkáira. A '90-es évek közepén alakult együttes a kis mulatóktól eljutott egészen a legnagyobb tv-show-kig. Ma is számos budapesti és vidéki helyszínen koncerteznek, állandó felkéréseket kapnak különböző fesztiválokra.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!