Ugrás a tartalomra

Választási vitára hívja a MIKOM a miskolci polgármesterjelölteket

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 07. péntek 16:23
A MIKOM szerkesztősége az elmúlt hetekben több alkalommal is nekifutott annak, hogy megszervezze a miskolci polgármesterjelöltek vitáját, amit a Miskolc Televízió élőben közvetítene.
A vitának a hely szűkössége miatt nem stúdiónk, hanem a városháza közgyűlési terme ad majd helyet. Fotó: Juhász Ákos

Úgy gondoltuk, hogy egy ilyen vitának akkor van értelme, ha minden jelölt részt vesz, és megtiszteli a miskolci választópolgárokat azzal, hogy ilyen körben is beszél polgármesteri elképzeléseiről, terveiről. Az ezzel kapcsolatos egyeztetések során azonban volt, aki nemmel válaszolt, és volt, akivel többszöri hívás ellenére sem sikerült közvetlenül beszélni. Ezek alapján, valamint látva/hallva más hasonló kezdeményezések eredményét, szerkesztőségünk már letett a vita megrendezéséről.

Az elmúlt napokban/hetekben azonban több - a közvélemény által esélyesebbeknek tartott - jelölt is jelezte nekünk, hogy vitára hívja a többieket, avagy részt vesz egy általunk szervezett vitán, azonban ketten is bizonyos feltételekhez kötötték ezt.

Szerkesztőségünk továbbra is vállalja, hogy megrendezi a polgármesterjelöltek vitáját, azonban ezt a saját feltételeink mellett szeretnénk megtenni. Éppen ezért a kampány hajrájában nem egyéni egyeztetések, hanem nyílt formában hirdetjük meg a jelölti vitát az alábbiak szerint:

Helyszín: Miskolc MJV Polgármesteri Hivatal, Közgyűlési terem

Időpont: 2024. június 8., 10.00 óra

A vita nem nyilvános, viszont élőben közvetíti a Miskolc Televízió, a minap.hu-n és a MiNap Facebook-oldalán is figyelemmel kísérhetik az érdeklődők, 18.25-től, a Krónikát követően pedig megismételjük.

További hírek

Olvasnivaló