Ugrás a tartalomra

Baleset miatt késnek a vonatok Miskolc irányába

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. május 07. kedd 15:04
Kamion és tehervonat ütközött Adácsnál, mentőhelikoptert is riasztottak a baleset helyszínére.
Illusztráció!

Baleset miatt késnek a vonatok a Budapest-Miskolc-Sátoraljaújhely, illetve a Hidasnémeti és a Budapest-Eger vonalon – közölte a Mávinform kedd délelőtt a vasúttársaság honlapján.

Azt írták, a balesetben tehervonat kamionnal ütközött Adácsnál, a Kossuth Lajos utcai átjáróban. A tájékoztatás szerint a mozdony négy tengellyel kisiklott, a műszaki mentés várhatóan hosszabb ideig tart majd.

A helyszínelés ideje alatt Vámosgyörk és Ludas között mindkét vágányon szünetel a vonatközlekedés. Az utasokat pótlóbuszok szállítják, és egyes pótlóbuszok Vámosgyörk és Füzesabony, illetve Hatvan és Füzesabony között járnak – tudatta a Mávinform.

A Budapest-Miskolc-Sátoraljaújhely, illetve a Hidasnémeti és a Budapest-Eger vonalon 30-60 perccel hosszabbodik meg a vonatok menetideje – írta a vasúttársaság.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a tehervonat mozdonyvezetője beszorult a fülkébe, ahonnan ki kellett szabadítani feszítővágó segítségével. A helyszínére mentőhelikopter is érkezett.

(24.hu)

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!