Ugrás a tartalomra

Diós György egyelőre nem hozott szerencsét: Paksi FC - Diósgyőri VTK 4-1

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2023. november 25. szombat 17:18
Négy gólt lőtt a Paks otthon a DVTK-nak. A diósgyőriek csak szépíteni tudtak.

Pakson veszített a DVTK az OTP Bank Liga 14. fordulójának nyitómeccsén péntek este. A találkozó elején Artem Odyntsovot fejen rúgták, ami minden bizonnyal szerepet játszott az első két gólban, majd le is cserélték a kapust. A folytatásban a hazaiak megszerezték harmadik góljukat is. A szünet után a DVTK Rudi Požeg Vancaš büntetőjével szépített, és továbbra is ment előre, ám a hajrában visszaállt a háromgólos különbség.

Paks - DVTK 4-1 (3-0)
  

OTP Bank Liga 14. forduló

Paksi FC - Diósgyőri VTK 4-1 (3-0)
Paks, 1712 néző. Játékvezető: PINTÉR Csaba (SZALAI Dániel, RÓZSA Dávid).
PFC: SZAPPANOS Péter - Kovács Krisztián, SZÉLPÁL Norbert, KINYIK Ákos, SZABÓ János, OSVÁTH Attila - PAPP Kristóf, MEZEI Szabolcs, WINDECKER József - HAHN János, KÖNYVES Norbert. Vezetőedző: BOGNÁR György.
DVTK: Artem ODYNTSOV - SZATMÁRI Csaba, Bozhidar CHORBADZHIYSKI, Alexander VALLEJO, Bitok STEPHEN - Francisco FEUILLASSIER, HOLDAMPF Gergő, Rudi POŽEG VANCAŠ - LUKÁCS Dániel, Bright EDOMWONYI, Elton ACOLATSE. Vezetőedző: KUZNYECOV Szergej. 

Csere: Artem ODYNTSOV helyett Karlo SENTIĆ a 23., LUKÁCS Dániel helyett PERNAMBUCO és Francisco FEUILLASSIER helyett BOKROS Szilárd a 46., WINDECKER József helyett HORVÁTH Kevin az 51., HOLDAMPF Gergő helyett BÉNYEI Ágoston és KÖNYVES Norbert helyett HARASZTI Zsolt a 70., Elton ACOLATSE helyett Argyris KAMPETSIS a 75., HAHN János helyett PESTI Zoltán és SZAPPANOS Péter helyett SIMON Barnabás a 84. percben.
Sárga lap: SZATMÁRI Csaba a 45+2., Alexander VALLEJO az 57., SZÉLPÁL Norbert a 73. percben.
Gólszerző: KÖNYVES Norbert (1-0) a 10., MEZEI Szabolcs (2-0) a 21., SZABÓ János (3-0) a 26., Rudi POŽEG VANCAŠ (3-1), 11-esből) az 52., HAHN János (4-1) a 80. percben.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!