Ugrás a tartalomra

Életet mentettek a rendőrök Hejőpapiban egy égő házból

police.hu
Utoljára módosítva
2024. március 03. vasárnap 16:21
Már áradt a füst a lakóházból, amikor a rendőrök az ablakpárkányba kapaszkodva bejutottak és kihoztak a friss levegőre egy alélt nőt.
Rendőrautó Hejőpapiban. Fotó: polcie.hu

Riasztást kaptak a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Mezőcsáti Rendőrőrsének munkatársai pénteken este háromnegyed hétkor, hogy Hejőpapiban kigyulladt egy ház, amiben legalább két nő tartózkodhat - adta hírül szombaton a police.hu. 

A helyszínre érkező rendőrök látták a házból kiáradó füstöt. Azonnal cselekedni kellett. Az ároktői és a tiszakeszi körzeti megbízottak egy kuka tetejéről elérték azt a párkányt, ahol az ablak résnyire nyitva volt. Miután a rendőrök bejutottak a házba, egy ájult nőt találtak ott, akit azonnal a szabad levegőre vittek. Addig kollégáik a másik bajbajutott után kutattak, de időközben kivittek a lakásból egy gázpalackot is.

A pillanatok alatt beszerzett információk alapján azonban a rendőrök felhagytak a kereséssel, mert kiderült, hogy éppen kórházban ápolják a másik nőt, aki még a házban lakik.

A kiérkező tűzoltók megkezdték az oltást, illetve a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították a szabad levegőn magához tért nőt, akinek az életét a rendőrök mentették meg.

További hírek

Olvasnivaló