Ugrás a tartalomra

Előzetes vizsgálati eljárás

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. november 23. csütörtök 16:47
A TS Hungária Kft. közölte szerkesztőségünkkel, hogy kérelmére előzetes környezetvédelmi vizsgálati eljárást folytat a B.-A.-Z. Vármegyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztály.
Fotó: rch.railcargo.com

A közleményt változtatás nélkül alább közöljük.

„A TS Hungária Kft. (3527 Miskolc, Kandó Kálmán tér 1.) kérelmére, a Miskolc 5079/7 hrsz.-ú telephelyen vasúti kocsik feldarabolása, hasznosításra történő előkészítése kapcsán, a területi környezetvédelmi hatóságnál (B.-A.-Z. Vármegyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztály - 3530 Miskolc, Mindszent tér 4.) előzetes vizsgálati eljárás van folyamatban.

Az eljárással kapcsolatos dokumentáció és mellékletei megtekinthetők a Környezetvédelmi Hatóság https://kormanyhivatalok.hu/kormanyhivatalok/borsod-abauj-zemplen/megye/szervezet/kornyezetvedelmi-termeszetvedelmi-es internetes oldalon BO/32/08978/2023. számon.

A telepítés helyével kapcsolatos kizáró okokra, a környezeti hatásvizsgálat szükségességére, továbbá a környezeti hatástanulmány tartalmára vonatkozóan észrevételt 2023. december 14-ig közvetlenül a Környezetvédelmi Hatósághoz lehet benyújtani.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!