Ugrás a tartalomra

Hogy ne legyen nehéz az iskolatáska

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 11. kedd 14:47
A MiReHu Nonprofit Kft. idén is meghirdeti iskolatáska- és iskolaszer-gyűjtési programját, idén már negyedik alkalommal.

A MiReHu minden tanévkezdés előtt felajánlásból származó iskolatáskákat irodaszerrel teljesen feltöltve ad át olyan gyermekeknek, akik nehéz körülmények között élnek.

Az iskolatáskák leadására egész évben lehetőség van, így már most is sok táska várja, hogy új gazdájához kerüljön, viszont a tanév vége az az időpont, amikor sokan megválnak az addig használt, illetve megmaradt iskolai eszközeiktől.

– Kiemelten fontos, hogy minél többen csatlakozzanak az akcióhoz, segítve ezzel a rászoruló családokat – írta keddi közleményében a szolgáltató.

A MIReHu most mindenkit arra biztat, hogy a megunt, vagy kinőtt iskolatáskák, illetve a már nem használt iskolaszerek, amelyre már nincs szükség, ajánlják fel jótékonysági céllal, hiszen másoknak nagy segítséget jelenthet az következő tanév kezdetén.

– Ha van otthon már használaton kívüli iskolatáska, tolltartó, tornazsák, nem használt füzet, rajzlap, zsírkréta, vonalzó, az felajánlásként bevihető a Miskolci Újrahasználati Központba (József Attila utca 65.), ahol azokat az idei gyűjtésben július 31-éig veszik át – írták.

Miskolcról és a MiReHu Nonprofit Kft. szolgáltatási területén található településekről érkező felajánlások esetén külön egyeztetés után a MiReHu házhoz is megy a feleslegessé vált iskolaszerekért.

Kérdések, felajánlások esetén a makuka@mirehu.hu e-mail címen, vagy a +36 21 3500 035 telefonszámon állnak rendelkezésre.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!