Ugrás a tartalomra

Jegyeket, bérleteket kérem - szólt a Mikulás

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. december 09. szombat 16:39
Az Adventi Villamoson ugyanis a jegyellenőri tevékenységet a Mikulás és segítője, a krampusz látta el szombaton négy járaton.
Fotó: Osztie Tibor

A jóságos öreg fehérszakállú és virgácsos sötét árnyéka a "munka mellett" az ünnepi hangulatról és ajándékokról is gondoskodtak azoknak a szerencséseknek, akiket éppen ekkor vitt jósorsa Miskolcon ezekre a villamosjáratokra, amelyek a Tiszai pályaudvarról 10:20-kor, 11:45-kor, illetve 14:45-kor és 16:15-kor indultak útnak.

Aki netán lemaradt erről a látványosságról azokat várja az MVK december 10-én Bronzvasárnap a Tiszai pályaudvarról 16:15-kor induló adventi villamosra, ahol Virányi Zsanett és a Miskolci Egressy Béni-Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola növendékei muzsikálnak az ünnepi díszbe öltöztetett szerelvényen. 

A hangszerekkel kísért élőzenét vasárnap azok élvezhetik majd, akik érvényes jeggyel, bérlettel, illetve utazásra jogosító okmánnyal rendelkeznek. Ámbár ezeket már nem a Mikulás és a krampusz fogja ellenőrizni - írja közleményében a Miskolc Városi Közlekedési (MVK) Zrt.

További hírek

Olvasnivaló