Ugrás a tartalomra

Már csak a szépítés jött össze a Fradi ellen

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2023. október 22. vasárnap 21:02
Szoros meccsen szenvedett vereséget a DVTK az OTP Bank Liga 10. fordulójában az FTC ellen. Az első negyedóra végén vezetést szereztek a vendégek, ami után felváltva támadtak a csapatok, és a játékrész hajrájához közelítve felváltva alakították ki a helyzeteket is, Artem Odyntsov is védett, de Dibusz Dénes két nagy bravúrt is bemutatott. A szünet után a a vendégek megduplázták az előnyüket, majd Rudi Požeg Vancaš egy jogos büntetőből szépített. A VAR-vizsgálatok miatt 10 percre nyúlt hosszabbításban a zöld-fehérek minden eszközzel tördelték a játékot, és húzták az időt - miként korábban is -, és végül megtartották az előnyüket a lefújásig.
Mocsári László képgalériája a rangadóról

OTP Bank Liga 10. forduló

Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC 1-2 (0-1)

Miskolc, DVTK Stadion, 12178 néző. Játékvezető: BOGÁR Gergő (ALBERT István, SZERT Balázs).
DVTK: Artem ODYNTSOV - GERA Dániel, SZATMÁRI Csaba, BÁRDOS Bence, Bitok STEPHEN - Vladislav KLIMOVICH, HOLDAMPF Gergő, Rudi POŽEG VANCAŠ - PERNAMBUCO, Bright EDOMWONYI, LUKÁCS Dániel. Vezetőedző: KUZNYECOV Szergej.
FTC: DIBUSZ Dénes - BOTKA Endre, Myenty ABENA, Ibrahim CISSÉ, Cristian RAMIREZ - SIGÉR Dávid, Mohammed ABU FANI - Cebrail MAKRECKIS, Mohamed Ali BEN ROMDHANE, MARQUINHOS - VARGA Barnabás. Vezetőedző: Dejan STANKOVIĆ.

Csere: VARGA Barnabás helyett Aleksandar PEŠIĆ az 53., Myenty ABENA helyett Henry WINGO és Mohamed Ali BEN ROMDHANE helyett Owusu KWABENA a 63., Bright EDOMWONYI helyett Elton ACOLATSE a 76., LUKÁCS Dániel helyett Jérémie OBOUNET és Mohammed ABU FANI helyett PÁSZKA Lóránd a 89. percben.
Sárga lap: VARGA Barnabás a 28., Mohammed ABU FANI az első félidő lefújását követően, PERNAMBUCO az 52., Henry WINGO a 67., MARQUINHOS a 75., BOTKA Endre a 90+6. percben.
Gólszerző: BOTKA Endre (0-1) a 14., Aleksandar PEŠIĆ (0-2) a 61., Rudi POŽEG VANCAŠ (1-2) a 68. percben.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!