Ugrás a tartalomra

MiNap-indító(2024.02.20.) - Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. február 20. kedd 08:16
Az eső talán elkerüli Miskolcot, de a rák tiszta vizet önt a pohárba.

Időjárás

Felhőátvonulásokra számíthatunk több-kevesebb napsütéssel. Helyenként - nagyobb eséllyel a Dunántúlon - fordulhat elő futó zápor. Az északnyugati szél nagy területen megélénkül, Sopron térségében és a Bakonyban olykor meg is erősödik. A hőmérséklet délután általában 10 és 14, késő este 2, 9 fok között alakul – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentésében.

Levegőminőség

Városszerte változó a levegő minősége a pmmonitoring.hu mért adatai alapján kedd reggel. A legrosszabb a helyzet a Selyemréten, ahol extrém szennyezettséget mértek.

Útinform (a Miskolci Városgazda információi szerint):

Kálvin J. u. – Papszer u. kereszteződésében sárgán villognak a fényjelző berendezések.

Félpályás terelésre lehet számítani:
Alföldi u. 4
Balázsdiák u. - Bércalja u. kereszteződés
Erzsébetsétány 53/a
Feszty Á. u. 11/b
Gorkij sor 65
Gózon Lajos u. - Jedlik Ányos u. kereszteződés.
Kázmér u. 12
Kis-Hunyad u. 49
Kondor Béla – Vas Gereben u. kereszteződés
Lonovics utca 2
Major u. 18
Medgyessy F. u. 4.,
Mogyoró u. - Szervezet u. kereszteződés
Puskás T. u. 5
Soltész N. K. u. 36
Tapolcarét u. 10
Üllő u. – Fenyves u. kereszteződés

Horoszkóp

Kos (03.21.–04.19.)
Egy olyan személlyel találkozhat a mai nap folyamán, akit elsőre a háta közepére sem kíván, de ne kerülje el! Fontos mérföldkő lehet az életében, hallgassa végig, bármit is szeretne mondani.

Bika (04.20.–05.20.)
Folyamatosan saját magát beszéli le a jó ötletei megvalósításáról. Első lépésként azt kéne kitalálnia, miért ilyen bizonytalan és kishitű magával szemben. Ha pedig rájött, ideje a tettek
mezejére lépni.

Ikrek (05.21.–06.21.)
A mai nap lehetőséget kínál önnek, hogy visszaszerezzen valamit, ami régen az öné volt. Az eset erősebb érzelmeket kavar majd önben, mint gondolná.

Rák (06.22.–07.22.)
Kiderülhet, hogy valaki régóta neheztel önre, amiről nem is tudott. Ma viszont lehetőségük lesz mindent őszintén megbeszélni és tiszta vizet önteni a pohárba.

Oroszlán (07.23.–08.22.)
Legyen figyelmes, mert elsétálhat egy remek munkalehetőség mellett! Járjon nyitott szemmel, csevegjen mindenkivel, mondjon igent minden meghívásra, mert a legváratlanabb helyzetben jöhet a nagy áttörés!

Szűz (08.23.–09.22.)
Kevés dolog tud olyan megnyugtató és lelket gyönyörködtető lenni a világon, mint amit ma tapasztal: emberek kölcsönösen megbíznak egymásban, és amit erre a bizalomra építettek rá, az csodásan működik. Vésse az eszébe az eseményeket, és sose felejtse el, ki volt köztük az első, a vezető!

Mérleg (09.23.–10.22.)
Bár egyáltalán nem az ön műfaja, a napokban mégis rengeteg olyan szituációba keveredik, amikor valaki kiönti a lelkét. Furcsamód most mégis élvezi a helyzetet, sőt egyszer-egyszer még ön is megnyílik.

Skorpió (10.23.–11.21.)
Egy jól bevált módszer ma nem működik. Nézzen körül, hogy mi történt! Megváltozott az egyik paraméter, amit eddig nem vett észre, ezért kell most módosítania a módszerén. Ne adja fel, rá fog jönni, mi vezet rá a tökéletes megoldásra.

Nyilas (11.22.–12.21.)
Az a sport vagy mozgás, amit eddig űzött, mostanában nem elég ahhoz, hogy levezesse a felgyülemlett feszültséget. Valószínűleg nem az a legjobb megoldás, ha ugyanebből még többet csinál: ez a nap arra hívja a Nyilast, hogy olyan új mozgásforma után nézzen, amiben még nincs rutinja, vagyis ami fizikailag és technikailag egyaránt kihívást jelent.

Bak (12.22.–01.19.)
Egészen szédítő magasságokba repítheti fel önt ez a nap, de vigyázzon, hogy azért ne kerüljön túl közel a naphoz, mert minél magasabbra jut, annál kockázatosabb utána a landolás!

Vízöntő (01.20.–02.18.)
Ma egymás után kerül egyik kellemetlen helyzetből a másik kínos szituba, amit más generál, mégis ön az elszenvedője. Viszont ha lazán, kellő humorral kezeli ezeket, még jól is kijöhet mindenből. Nevessen idegeskedés helyett!

Halak (02.19.–03.20.)
Ez egy olyan nap, ami annak kedvez, hogy összeszedje, összegyűjtse, összerendezze, ami korábban szétszóródott. Meglátja, kincset fog találni, ha nekilát! Legyen a széthullott részekből egy teljes egész!

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!