Ugrás a tartalomra

A Miskolci Egyetem hallgatója volt? Így találhatja meg legkönnyebben a volt évfolyamtársait

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 25. kedd 11:50
Hivatalosan is elindult a miskolci felsőoktatási intézmény öregdiákjainak találkozóhelye.

Hivatalosan is elindult a Miskolci Egyetem Alumni közösségi oldala – jelezte keddi közleményében az intézmény.

Mint írták, az oldal szervezett keretek között teremt lehetőséget az egykori hallgatóknak, hogy könnyedén megtalálják egymást, első kézből értesülhessenek az öregdiáktalálkozókról és egyetemi szakmai rendezvényekről.

Az öregdiák-öregdiák és az egyetem-öregdiákok közötti kapcsolattartás megkönnyítésére létrehozott online alumni-platformon a volt hallgatók a regisztrációt követően férnek hozzá a korábban végzett hallgatók névsoraihoz és a megadott elérhetőségekhez, ami segítség lehet abban, hogy egymásra találjanak.

Az itt regisztráltak ezen kívül láthatják az alumni-rendezvényeket, a számukra megfelelő egyetemi képzéseket és végzettségüknek megfelelő álláslehetőségeket.

Az egyetem tervei szerint az alumni tagok nemcsak a közösségi, hanem számos szakmai programon is részt vehetnek majd: egyetemi kutatásokban, óradóként előadást tarthatnak és hallgatókat mentorálhatnak.

A Miskolci Egyetem Alumnihoz minden korában végzett csatlakozhat, és nemcsak a magyar, hanem az egykori külföldi diákok is tagjai lehetnek a csoportnak.

(A külső kép a Szalamanderen készült. Itt búcsúznak a Miskolci Egyetemen végzett hallgatók)

További hírek

Olvasnivaló