Ugrás a tartalomra

MVK - Hétfőn változik a 3A-s és a 45-ös autóbuszok menetrendje

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. szeptember 20. péntek 18:18
Az MVK Zrt. közleménye szerint a változás csak ezen az egy napon lesz érvényben, útépítési munkálatok miatt.
Fotó: MVK Zrt.

Hétfőn a 3A-s autóbuszok nem érintik a Berzsenyi Dániel utca végállomást, ezen a napon reggel 8 órától üzemzárásig az utcában zajló aszfaltfelújítási munkálatok miatt a buszok ideiglenesen elterelt útvonalon közlekednek. Nem érintik a Berzsenyi Dániel utca végállomást, csak az Alföldi utcáig közlekednek. Az Alföldi utca megállóhely és a Repülőtér/Bosch végállomás között a járat útvonala és megállóhelyei változatlanok - írja az MVK. 

Terelt útvonalon közlekednek egyes 45-ös autóbuszjáratok is.

Szeptember 23-án, vágány- és átjáróépítés miatt ideiglenesen lezárják a Bogáncs utcai vasúti átjárót. Ezért egyes 45-ös autóbuszjáratok terelt útvonalon közlekednek, a Galamb József utca megállóhelyet pedig ideiglenesen áthelyezik a kereszteződés elé.

A terelés ideje alatt a Búza tér végállomásról 13:10-kor és 16:10-kor induló járatok nem érintik a Szirma (Volán) megállóhelyet.

Az Auchan Dél (Pesti út) végállomásról a Búza tér végállomás felé 14:10-kor és 17:10-kor induló autóbuszok pedig a Szirma és Bogáncs utca megállóhelyeken nem állnak meg - közölte a közlekedési vállalat. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!