Ugrás a tartalomra

A vásárlók kedvence a Jersey Miracle üzlete a Búza téri piacon

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. április 16. kedd 11:00
A Jersey Miracle üzlete 2023 májusában nyílt meg a Búza téri piacon, és azóta is nagy sikernek örvend a vásárlók között. (Támogatott tartalom.)

Az üzletben megtalálható prémium tejtermékeket Borsod megye egy picike szegletében, Szuhafőn készíti a család. A Kocsis család kifejezetten Jersey típusú teheneket tenyészt. Ahhoz, hogy az üzemeltető biztosítani tudja ezt a minőséget a vásárlói számára a teheneket genomvizsgálattal tesztelik. Kiemelkedő figyelmet szentelnek az állattartásra is: fejőrobottal fejnek, a pihenőbokszok flexibilis bokszelválasztóval és vízággyal rendelkeznek. Az állati jólét elsődleges: modern etetőasztallal, itatóval, vakarókefével rendelkeznek az istállók.

Az üzlet különlegessége, hogy A2 típusú tejet és tejtermékeket forgalmaznak. Ez a típusú tej ritka, ám kevésbé okoz emésztési panaszokat. Nem tartalmazza azt a fehérjetípust, ami gyomorbántalmakat okoz, emiatt fogyasztható tejcukor és tejfehérje érzékeny emberek számára is. Céljuk az, hogy mindenki számára élvezhető legyen a tejfogyasztás. Az innovációnak köszönhetően azok is fogyaszthatnak tejtermékeket, akik eddig növényi alapú alternatívákra voltak rákényszerülve. 

Jersey Miracle

Termékeik között az egyik legkülönlegesebb a ghee vaj. Úgy tartják, hogy ez a különleges vaj a legegészségesebb sütésre és főzésre. Gátolja a gyulladásos folyamatokat, harmonizálja a hormonháztartást, erősíti az emésztést és a felszívódást. A ghee vajon kívül a megszokott tejtermékek is megtalálhatóak náluk: az egyik legnépszerűbb termékük az ízesített joghurt, ebből több típus is megtalálható náluk. Ezen kívül árulnak sajtokat, gomolyát, tejfölt és még túrót is.

Nem csak Miskolcon a Búza téri piacon találhatóak meg, hanem Sajószentpéteren, Tiszaújvárosban és Kazincbarcikán is van üzletük. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!