Ugrás a tartalomra

Játék, írószer, plüss gyűjtésbe kezdtek a bohócdoktorok

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. október 16. szerda 11:31
A FoxPost automatákon keresztül október hónapban ingyenesen adhatják fel a segítők adományaikat a bohócdoktoroknak.
Fotó: Mátrix Közhasznú Alapítvány

Több ezer apró csoda révén az ország minden táján 5000 nélkülöző kisgyermek ünnepe válik boldogabbá Mikulástól karácsonyig a bohócdoktorok kezdeményezése segítségével - tájékoztatta portálunkat Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány elnöke. 

A karácsonyi ünnepek idején ötezer nélkülöző, vagy betegségből lábadozó kisgyermeknek juttat a Mátrix Közhasznú Alapítvány bohócdoktor csapata játékokat. A sikeres jótékonykodáshoz a jólelkű lakosságra is szükség van, várják a felesleges, de még jó állapotú játékokat, írószereket, plüssöket az ünnepi jótékonysági adományozáshoz - tették hozzá. 

Dobjon be Ön is egy ajándékot!

Az alapítvány várja a még jó, de már nem használt játékokat (kártyát, plüsst, lego-t, társasjátékot), írószert (ceruzát, filcet, tolltartót, festéket, gyurmát), mesekönyvet, gyermekregényt, színezőt, hangszert, logikai dolgokat. Ingyenesen adható fel az ország bármelyik FoxPost automatáján keresztül október hónapban a bohócdoktoroknak szánt adomány. Egy ember így több alkalommal is segíthet. Az adományozóknak feladás előtt érdemes összekészíteni a felajánlásokat egy - egy cipősdobozba, iskolatáskába vagy zsákba - kérték. További információ: ITT

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!