Ugrás a tartalomra

Megnyílt a Creppy Center

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 23. csütörtök 16:49
Csütörtökön megnyitotta kapuit a Mélyvölgy utcán kialakított Creppy Center. Így a Creppy PalacsintaHáz több vendéget tud fogadni az új helyen, ahol százan férnek el bent és hetvenen a kerthelyiségében. A Palacsinták éjszakáját szombaton este 8 órától tartják mindkét épületben.
Képgaléria! Fotó: Végh Csaba

Oszlánczi Réka elmondta, az új, Creppy Center egy multifunkcionális palacsintaközpont. – Ilyen sehol másutt nincsen: itt lesz a franchise központ, az oktatókonyha, itt készülnek a palacsintatorták és itt ötletelünk majd, tesztelünk új finomságokat. A korábbi háromszázötven négyzetméteres épületet teljesen átalakítottuk, felújítottuk, High Tech konyhatechnológia van benne komfortosabb munkahelyekkel, ahol húsz főt foglalkoztatunk és várunk még szakembert nyolc-tíz munkahelyre – mondta a tulajdonos.

Idén Miskolc város vezetése a Creppy PalacsintaHáznak adományozta a Miskolc Város Turizmusáért díjat. Veres Pál polgármester gratulált az új épülethez, megköszönte a munkát, és sok elégedett vendéget kívánt. – Ez a vállalkozás szimbolikus jelentőségű városunk életében, aminek kitűzött célja a miskolci székhelyű kis- és középvállalkozások támogatása annak érdekében, hogy fiataljaink és a tőkeerős befektetők is itt maradjanak – mondta Veres Pál polgármester a Creppy Center avatóján. – A tizennégy éve működő Creppy bizonyíték arra, hogy ebben a városban lehet és érdemes dolgozni. Miskolc kitörési pontja a vendéglátás és a turizmus, ezért fontos a gasztroturizmus fejlődése. Külön érdekessége a Creppy mindkét épületének, hogy az Avas oldalában vannak, és a négy különálló desztináció közül az egyiknek az ékkövei – hangsúlyozta a polgármester, hozzátéve, a város közösségét erősíteni kell. – Mi lehetne jobb helyszín erre, mint egy kellemes étterem – mondta Veres Pál.

Szombaton pedig Palacsinták éjszakáját rendeznek este 8-tól mindkét épületben, ahol fényfestéssel, dj-vel, sok-sok meglepetéssel és számtalan ízletes palacsintával várják az érdeklődőket.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!