Ugrás a tartalomra

Minap-indító: időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 20. hétfő 07:23
Délelőtt még országszerte erősen felhős idő várható.

Északnyugat felől lassan szakadozni, csökkenni kezd a felhőzet. Jelentéktelen eső, futó zápor csak néhány helyen alakulhat ki. Az északnyugati szél többnyire mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között valószínű. Késő estére általában 4 és 11 fok közé hűl le a levegő - írja honlapján az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Levegőminőség:

Rendkívül változó a levegő minősége a hét első napján Miskolcon a pmmonitoring.hu térképe szerint:

Majláthtól a Kiliánig jó a levegő minősége, onnan a belvárosig megfelelő, a Martinkertvárosban és Szirmán viszont szennyezett. Komlóstetőn, Hejőcsabán viszont megintcsak jó a levegő.

Útinform:

Útlezárás:

A Meggyesalja utcára a Reményi Ede utca – Rácz György utca között, kizárólag a lakó és az oda irányúló célforgalom behajtása engedélyezett. A város nyugati irányából érkezők az északi tehermentesítő út felé kerülhetnek, vagy a Nagyváthy utcánál térhetnek le a Szent István út irányába.

A jelzőlámpák a Petőfi utca 1-3. szám előtt, a Kálvin J. utca - Erzsébet tér nagy parkolónál, illetve a Meggyesalja u. – Rácz Gy. utca kereszteződésében sárgán villognak.

A fényjelző berendezések az Árpád út- Bölcs u. kereszteződésében nem működnek!

Félpályás terelésre lehet számítani:
Árvácska u. 29.
Bánfolyás u. 16.
Bellervölgy u. 12.
Dorottya u. 6.
Gizella u. 1.
Hunyadi u. 58.
Kis-Hunyad u. 45.
Melinda u. 10.
Mikes Kelemen u. 4.
Nyár u. 18.
Negyvennyolcas u. 3-5.
Pillangó u. 12.
Selyemrét u. 2.
Szarkahegy u. 16.
Szentgyörgy u. 47.
Vasöntő u. 5.

Horoszkóp:

Kos
Nem kis feladat az, ami mag előtted áll, és tudod, hogy sokan vannak, akik el is buknának a teljesítése közben. Lehet, hogy te sem vagy teljesen biztos önmagadban, de valaki hisz benned, és ez önbizalmat ad.

Bika
Úgy érzed, elég sok mindent megtettél ahhoz, hogy kiérdemelj egy kis bizalmat, de valaki mégsem ennek megfelelően viselkedik. Ne legyél túlságosan csalódott emiatt, az idő téged igazol majd.

Ikrek
Időben megtettél mindent, amit lehetett, a következő lépés már nem rajtad múlik. Ha úgy érzed, mégis izgatottabb vagy, mint kellene, akkor próbáld testmozgással levezetni az energiáidat.

Rák
Meglephet ma, milyen kedves hozzád valaki, aki pedig nem szokott így viselkedni. Érthető, ha kicsit gyanakvó vagy, de nem biztos, hogy valami gonosz dolog áll a háttérben.

Oroszlán
Híreket vársz, amelyek azonban csak nem akarnak megérkezni. Lehet, hogy most úgy érzed, sok minden múlik a dolgon, de meg fogod látni: az élet mindenképpen megy tovább. Ne aggódj túl sokat.

Szűz
Nem könnyű időket élsz most meg, de ez nem jelenti azt, hogy csak a nehézségekkel kell számolnod. Jó hírek is érkeznek majd, és ezek bearanyozzák a nehezebb napokat is.

Mérleg
Valami elgondolkodtat a saját sorsodon, és úgy érzed, itt az ideje a változtatásnak. Ha az elhatározás már megvan, találd ki azt is, hogy hogyan teszed meg a szükséges lépéseket, mert az út nem lesz egyszerű.

Skorpió
Mindent elrendezel, és talán te magad sem tudod, hogy részben azért is teszel így, mert nem akarsz esélyt adni magadnak arra, hogy visszafordulj. Tudod, hogy néha elbizonytalanodsz majd, de végig akarod járni ezt az utat.

Nyilas
Nagy dolgokat viszel véghez, amikről talán nem is gondoltad volna, hogy képes vagy rájuk. A siker erőt és önbizalmat adhat ahhoz, hogy folytasd az utadat, és talán nagyobb feladatokat is kitűzz magad elé.

Bak
Úgy érzed, komoly árat fizettél valamiért, ami talán mégsem olyan jó, mint amilyennek hitted, sőt az is lehet, hogy megnehezíti az életedet. Pedig valójában csak egy kis megszokásra van szükséged, ha felveszed a ritmust, minden a régi lesz.

Vízöntő
Nagy kihívások várnak ma rád, de úgy érzed, felkészültél a feladatra, így bátran nézel szembe bármivel. Most nem a nehézségeket, hanem a kalandot látod a dolgok mögött.

Halak
Kitartó voltál, és ezért most el is nyered a jutalmadat. Akkor sem adtad fel, amikor már senki nem hitt benned, és most végre beigazolódik minden elképzelésed. Sokat elárul rólad, hogy az örömödet kikkel osztod meg.

(bien.hu)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!