Ugrás a tartalomra

Pár hete szabadult és máris újra lopott

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. október 12. szombat 10:29
A kazincbarcikai rendőrök őrizetbe vettek egy múcsonyi tolvajt, aki élelmiszerüzletekre és családi házakra specializálódott.
bilincsben elítélve börtön.jpg

Lopás miatt folytat nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 50 éves férfival szemben. A múcsonyi elkövető október 2-a előtt egy helyi élelmiszerüzletbe tört be. A rendőrök megállapították, hogy a férfi korábban több helyi és szuhakállói családi házba is bejutott - számolt be portálunknak közleményben Varga Rudolf rendőr százados, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. 

Leginkább láncfűrészt, gáztűzhelyt, asztalt, ruhaneműt, kapálógépet, illetve háziállatokat lopott el az elkövető. Az illető – korábbi lopásai miatt – pár hete szabadult egy büntetés-végrehajtási intézetből. A tolvaj az egyik bűncselekményt egy 44 éves múcsonyi társával hajtotta végre - adták hírül a részleteket. 

A rendőrök a két férfit az utolsó betörést követő órákban elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki majd az idősebbet őrizetbe is vették, a bíróság pedig letartóztatta - tudatták. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!