2018. augusztus 21. Sámuel, Hajna
Miskolc
16°C / 30°C

Kultúra

Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 20. 20:58
Miskolc augusztus 20-ai ünnepi programsorozatának városi, központi ünnepsége este hat órától vette kezdetét a Szent István téren. A rendezvényen Novák Katalin, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, és Kriza Ákos, Miskolc város polgármestere mondott ünnepi beszédet.
Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 20. 19:04
Augusztus 20-án, hétfőn már kora délután megtelt a belváros kikapcsolódni, ünnepelni vágyó miskolciakkal, akiket az új kenyér illatán kívül, most is számos szórakoztató programmal, koncerttel, családi- és gyermekrendezvénnyel vártak.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 20. 19:12
„Augusztus 20-a, az államalapítás ünnepe, a legnagyobb nemzeti ünnepünk” – hangoztatta Csöbör Katalin országgyűlési képviselő az alsózsolcai közösségi házban rendezett, ünnepi megemlékezésen.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 20. 14:11
Ma 35 éve mutatták be először Szörényi Levente és Bródy János kultikussá vált rockoperáját, az István, a királyt. A mű már a királydombi ősbemutatóján áttörést hozott: megtörte a kemény rockzenével és a pop műfajjal való, hagyományos színházi gyakorlat szerinti szembenállást.
Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 20. 14:45
A miskolci ünnepi programok hétfőn reggel 9 órakor a Népkertben az Országzászlónál kezdődtek, majd a felsőhámori Szent István szobornál folytatódtak, ahol Hubay György országgyűlési képviselő és Kiss János alpolgármester mondott beszédet. Az új kenyeret Mikolai Vince pápai prelátus, főesperes, diósgyőri plébános áldotta meg.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. augusztus 20. 12:05
Ötödök alkalommal rendeztek szombaton családi napot Bükkszentlászlón. A rendezvényt korábban Gazdusné Pankucsi Katalin, a terület önkormányzati képviselője kezdeményezte, aki szerint a helyi lakosok nagyon jó közösséget alkotnak, az immár hagyománnyá vált rendezvénnyel pedig ez tovább erősödött.

Oldalak

Ajánlat