Ugrás a tartalomra

Diósgyőrben járt a húsvéti nyuszi

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. március 30. szombat 16:56
Az Ady Endre Művelődési Ház nagyszombaton, kicsiknek és nagyoknak egyaránt egész napos programot kínált.
Húsvéti forgatag Diósgyőrben – Mocsári László képgalériája

Március 30-án, nagyszombaton, húsvéti programoknak adott otthont az Ady Endre Művelődési Ház. A húsvéti forgatagon mindenki megtalálta a neki tetsző elfoglaltságot. A kézműves kuckóban ünnepi dekorációkat készíthettek különböző anyagokból, méltón várva ezzel húsvét vasárnapját. Akinek kedve volt, az részt vehetett a tojásfutamban is, míg bátrabbak a zsákban ugrálást is kipróbálhatták.

Emellett nyuszifüles célbadobás és akadálypálya is színesítette a programokat, amelyek kihívást tartogattak az igazi kalandot keresőknek. Leginkább a gyerekeknek kedveztek a mesesarokkal, hiszen a Japánból eredő és méltán népszerű papírszínház, a Kamishibai a mesekönyveket mintegy színházzá alakította, így ez valódi élménnyé változtatta a hagyományos meseolvasást.

Emellett tánc- és mazsorettbemutatók is szórakoztatták a helyszínre érkezőket, délután négy órától pedig a kicsik nagy örömére fellépett az Iszkiri zenekar. Az eseményt meglátogatta Varga Andrea alpolgármester, a terület önkormányzati képviselője is, aki kiemelten fontosnak nevezte a közösségi programokat, ahol a városban élő kicsik és nagyok összejöhetnek és hasznos időt tölthetnek el együtt. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!