Ugrás a tartalomra

Változnak a vármegyei kórház hívószámai

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. december 20. szerda 14:42
Új telefonközponti rendszer létesül a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Szentpéteri kapui telephelyén, emiatt átmenetileg megváltoznak a telefonos elérhetőségek.
Fotó: minap

A fejlesztés célja, hogy a korszerű technikának köszönhetően a páciensek gyorsabban és egyszerűbben érjék el az intézményt.

Az új központ beüzemelését 2023. december 20-án, szerdán végzik el a szakemberek; a munkálatok ideje alatt 08:00 és 20:00 óra között, a kórház telefonos elérhetősége részlegesen korlátozott lesz, amely érinti a kórházon belüli, kórházközi, valamint a kifelé indítandó hívásokat is.

A kórház kéri a lakosságot - ezen idő alatt – fennakadás esetén a linken lévő táblázatban szereplő mobiltelefonszámokat használják!

A rendszer telepítése nem jelenti azt, hogy a vonalas számok nem működnek, amennyiben – a munkálat közben – hiba adódik, a betegbiztonság és a kommunikáció folyamatos fenntartása érdekében elérhető az intézmény a táblázatban olvasható mobiltelefonszámokon - írják közleményükben.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!