Ugrás a tartalomra

Minap-indító (2023.08.20.) – időjárás, levegőminőség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. augusztus 20. vasárnap 07:53
Ma napos idő valószínű képződő gomolyfelhőkkel. Néhol - legnagyobb eséllyel az Alföld keleti, délkeleti tájain és az Északi-középhegységben - fordulhat elő zápor, zivatar. Az Oroszlán ma racionalizálhatja az életét, a Vízöntő ne hívja fel magára a figyelmet. 
Fotó: Juhász Ákos

Időjárás

Az ország döntő részén veszélyes időjárási jelenség nem várható, de főként az Északi-középhegység, illetve az Alföld keleti, délkeleti tájain esély mutatkozhat néhány zivatar kialakulásához. Az erősebb gócokat intenzív csapadékhullás, átmeneti szélerősödés, esetleg kisebb szemű jégeső kísérhet lokálisan. A napi középhőmérséklet vasárnap már az ország jelentős részén 25 fok közelében alakul, a délkeleti tájakon 27 fok felett várható a napi középérték – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

Levegőminőség

Miskolc nagy részén jó, ám Lyukóvölgyben, Újdiósgyőrben, az Újgyőri piacon, a Városház téren, a Búza téren, Martinkertvárosban, az Avas I. ütemében és a Selyemréten megfelelő a levegő minősége a pmmonitoring.hu adatai alapján,

Horoszkóp

Kos 

Ma addig ne állj neki semmilyen új dolognak, amíg el nem varrod a szálakat egy régebbi ügyben, melyben az is lehet, hogy részlegesen felelősséget kell vállalnod egy kudarcért is. Ha így van, tedd meg, amit kell, teremts tiszta helyzetet és állj fel az asztaltól úgy, hogy mindenki elégedett legyen. Tiszta lappal indulhatsz ezután.  

Bika 

Ma, amikor már úgy érzed, minden akadályt elgördítettél az utadból, egyszer csak egy váratlan fejlemény keresztülhúzhatja a számításodat. Hidd el azonban, hogy ezen a harag nem segít, hiszen ilyen az élet. Nem ellenőrizhetsz mindent és nem is gondolhatsz mindenre. Törekedhetsz rá, de ilyesmi akkor is előfordul. Nyugi, megoldod ezt is! 
 
Ikrek 

Az biztos, hogy nagy erők lakoznak benned, de néha olyan iramot diktálsz önmagadnak, amelyet hosszú távon biztosan nem lehet fenntartani. Mint egy futó, aki elhasználja az összes erejét a fele távig. Sokkal ésszerűbb lenne, ha egy sokáig fenntartható tempóval haladnál és igyekeznél pihenőket is beiktatni, nehogy egy váratlan fejleménytől elhasalj a nagy sietségben. 
 
Rák 

Ha nem ismered pontosan a környezetben lévők pontos motivációit, az súlyos ballépéshez vezethet. Ma például valakiről kiderülhet, hogy egészen más malomban őröl, mint te, így két dolgot tehetsz: meggyőzöd arról, hogy veled tartson, vagy elengeded az illetőt. Lehet, hogy most az utóbbi tűnik majd ésszerűnek.
 
Oroszlán 

Ha egyik feladatból a másikba ugrálsz, végül semmivel sem tudsz majd rendesen haladni és egyik munkában sem tudsz igazán elmélyülni, ami azt jelenti, hogy az eredmény is olyan lesz, amilyen. Mi lenne, ha ma inkább felállítanál egy ésszerű sorrendet és a szerint haladnál? Így mindennel el tudsz annyi időt tölteni, amennyit kell. 
 
Szűz 

Ma jól teszed, ha szigorú tervet készítesz a teendőidhez mivel a nap folyamán többször is olyan helyzet alakulhat ki, amelyben megpróbálnak eltéríteni eredeti szándékaidtól. Neked viszont valószínűleg az lenne a legjobb, ha mindezt nem hagynád, ebben segít majd egy szigorú lista, amely mindig előtted lesz. 
 
Mérleg 

Ma körülötted olyan energiák áramolnak, amelyek arra ösztönöznek, hogy valami újat, szokatlant tegyél, vagy egy problémát nem a megszokott módon oldj meg. Ezzel általában nincs is semmi baj, hiszen jó dolog az újító szándék, de közben figyelned kellene arra is, nehogy áldozatává válj a saját vakmerőségednek. 
 
Skorpió 

Benned sokan azt szeretik, hogy sugárzik belőled a stabilitás és az erő, a cselekedeteidet pedig általában az átgondoltság jellemzi. Tedd hát a dolgod ma is kellő önbizalommal, hiszen semmi okod most a bizonytalanságra. A siker lehetősége adott, neked már csak ki kell nyújtanod a kezedet az irányába. 
 
Nyilas 

Az sohasem jó, ha a cselekedeteidet mindig az határozza meg, hogy a közeledben éppen kinek mire van szüksége. Ha így cselekszel rendszeresen, akkor nagyon hamar elveszíted saját magadat ebben az állandó megfelelési kényszerben. Mi lenne, ha ma a saját érdekeidet helyeznéd az első helyre és csak olyasmivel foglalkoznál, ami neked megfelelő?  

Bak 

Bár a gondolkodásod mindig világos és egyértelmű, azért gyakran fordul elő veled is, hogy nem tudod, vagy mered világosan kifejezni magadat. Van benned valamilyen korlátozó erő, amely megakadályozza, hogy megnyílj bizonyos embereknek, de ma mindez nem fog zavarni abban, hogy elmondd valakinek, mit gondolsz. Az már más kérdés, hogy az illető ennek mennyire fog örülni. 

Vízöntő 

Lehet, hogy mostanában nem kapod meg azt az érdeklődést a környezetedtől, amelyet szeretnél, de ne próbáld erővel kikényszeríteni a dolgot. Azzal, ha erőltetetten fel akarod magadra hívni a figyelmet, csak feleslegesen rontod az esélyeidet. Dolgozz inkább a háttérben, annál nagyobb lesz a csodálkozás, amikor egyszer csak felfedezik, hová jutottál, amíg ők nem figyeltek rád.

Halak 

Ma hiába közelítesz kellő figyelemmel és kötelességtudattal egy feladatodhoz, ha közben folyamatosan csúszol az idővel külső körülmények miatt. Ha úgy érzed, hogy ma mindenki téged talál meg az ügyes-bajos dolgaival, szakítsd el magad a külvilágtól egy időre és foglalkozz csakis az előtted álló feladatokkal. Ne aggódj, nem maradsz le semmiről! 

Forrás: alon.hu
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!