Ugrás a tartalomra

Minap – Indító (2024.04.05.) – Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. április 05. péntek 07:54
Több időjárási front érint minket a következő két napban, emiatt változékony időre számíthatunk, majd vasárnaptól száraz levegő érkezik.
Fotó: Osztie Tibor

Időjárás

Pénteken döntően fátyolfelhős időre számíthatunk, amely átmenetileg jobban megvastagodhat, így időszakosan szűrheti, akár zavarhatja is a napsütést. Csapadéknak kicsi az esélye, legfeljebb a keleti tájakon fordulhat elő elvétve gyenge csapadék. A nyugatias szél élénk, néhol erős lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között alakul. Késő estére 9 és 16 fok közé hűl le a levegő a Hungaromet előrejelzése szerint. 

Levegőminőség

A pmmonitoring.hu adatai szerint pénteken, Miskolcon a reggeli órákban a levegő minősége minden városrészben a legjobb értékeket mutatja. 

Útinform

A Miskolci Városgazda Facebook oldalán található információk szerint pénteken is folytatódnak városszerte a kátyúzási munkálatok az időjárás függvényében a következő utcákban:

Kökény u.
Endrődi u.
Erenyő u.
Szent Anna u.
Major u.
Középszer u.
Szinva u.
Berzsenyi Dániel u.
Bacsinszky A. u.

Félpályás terelésre lehet számítani:

Áfonyás u. 18.
Balaton u.- Tarna u. kereszteződésében
Bartók Béla u. 39.
Bodza u. elején
Bors Vezér u. 62.
Cseresznyés u. 14.
Előhegy u. 20.
Eszterházy u. 29.
Csokonai u. 98.
Előhegy u.72.
Erdő sor 12.
Erdő sor 19.
Koppány u. eleje
Papszer Utca – Mindszent tér 4 előtt
Perczel M.u. 24/a.
Pillangó u. 12.
Szarkahegy u. 58.
Somlay Artúr u. 32.

Horoszkóp

Kos

Minél többször piszkálsz egy régi sebet, annál lassabb lesz a gyógyulás, és csak újabb és újabb fájdalmat okozol magadnak. Ha úgy érzed, egy beszélgetés, vagy az események elemzése segít feldolgozni a történteket, akkor ne félj cselekedni, de ha mindez még korai, akkor ne piszkáld fölöslegesen a fájdalmas területet.

Bika

Nem akarod semmittevéssel tölteni a napot, aktív kikapcsolódásra vágysz, ehhez pedig ott találsz partnert, ahol nem is számítanál rá. Persze csak akkor, ha keresed! Ha hagyod, hogy téged is beszippantson a közvetlen környezeted lustasága, könnyen elúszik az egész nap, és a végén nem leszel elégedett.

Ikrek

Szeretnél végre választ kapni egy kérdésre, amit valaki már régóta csak kerülget, de mindig kicsúszik a kezeid közül, amikor döntésre kényszerítenéd. Ha túlságosan erőszakos vagy, akkor most is csak elijeszted, a finom puhatolózás azonban célra vezethet.

Rák

Nagy szükséged van most egy kis pihenésre, még akkor is, ha úgy érzed, ezerfelé kellene szakadnod. Ha lehet, tegyél most félre mindent, és fordíts egy kis időt csakis saját magadra, mert az energia tartalékaid kezdenek kimerülni, ha pedig feszülten, ingerülten mész neki a következő hétnek, nem tudsz majd megbirkózni bizonyos feladatokkal.

Oroszlán

Őszinte vagy valakivel, és ezért cserébe te is őszinteséget vársz el, de ha azt hiszed, mindenki olyan egyenesen gondolkodik, mint ahogyan te teszed, akkor csalódni fogsz az emberekben. Ne add ki elsőre a gondolataidat, csak akkor, ha már úgy érzed, okkal bízol meg a másikban.

Szűz

Egy lakókörnyezetedhez kapcsolódó konfliktus téged is érint, ez pedig különösen kellemetlenné válik, hiszen az egész heti rohanás és stressz után otthon szeretnél végre lazítani, kikapcsolódni, ám ehhez most nem alkalmas a környezet. A legjobb, ha minél előbb megpróbálod elrendezni a vitát, mielőtt elmérgesedik a helyzet.

Mérleg

Mozdulj ki ma otthonról, ha megteheted, egy kis környezetváltozás jót fog tenni nem csak a szervezetednek, a hangulatodnak is. Ha lehetőség adódik egy kisebb vagy nagyobb utazásra is, most ne mondj rá nemet, bármilyen váratlanul ér. Ha nem is hangzik túl izgalmas programnak, végül emlékezetes lesz.

Skorpió

Itt az ideje lezárni egy olyan kérdést, ami évek óta kísért, de eddig nem sikerült megnyugtató válaszokat találnod. Vannak az életben olyan dolgok, amelyeket sohasem érthetünk meg teljesen, ilyenkor el kell ezt fogadnunk, és tovább kell lépnünk. Ne hagyd, hogy a múltad megbéklyózzon, ma a jövődre kell koncentrálnod.

Nyilas

Szeretnéd te is pihenéssel tölteni a szombatot, de a körülmények úgy hozzák, hogy munkalehetőség adódik. Rajtad áll, hogy igent mondasz rá, vagy inkább kikapcsolódsz, de ha az anyagi helyzeted nem túl stabil mostanában, akkor a hosszú távú következmények miatt is megéri egy kis energiát fektetni most a karriered építésébe.

Bak

Hallasd a hangodat, ha egy olyan ügyről van szó, ami téged is érint. Ha most túl udvarias vagy félénk vagy, akkor mások a fejed fölött fognak dönteni, és ha nem tetszik a kialakult szituáció, utólag nem lesz jogod számon kérni a következményeket, hiszen a döntés pillanatában nem tettél semmit.

Vízöntő

Nehéz döntést készülsz meghozni, melynek a súlyát mások talán nem is érzik át. Szerencsére van melletted valaki, aki segít, hogy jobban átlásd a helyzetet, és ha kell, tanácsot is ad, vagy csak meghallgat, de a végső döntést majd neked kell meghozni. Cselekedj a legjobb belátásod szerint, főleg, ha úgy érzed, hogy minden döntéssel nem csak nyersz, hanem veszítesz is valamit.

Halak

Érdekes pletyka jut a füledbe, amit izgalmas lenne azonnal továbbadni valakinek, de te inkább hallgatsz, mert tudod, hogy a kijátszatlan ütőkártya később, egy sokkal fontosabb ügy kapcsán még jól jöhet. Nem is kell sokáig várnod, talán már a nap végén olyan helyzetbe kerülsz, amikor szükséged lesz a megszerzett tudásra.

Forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!