Ugrás a tartalomra

Minap – Indító (2024.04.11.) – Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. április 11. csütörtök 07:32
A következő napokban is száraz, meleg idő lesz, csapadékra nem számíthatunk, azonban tovább fokozódhat az aszály.
Fotó: Osztie Tibor

Időjárás

A fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütés várható. Csapadék nem lesz. Az északias szelet élénk, kevés helyen erős széllökések kísérik. Délutánra 19 és 26 fok közé melegszik fel a levegő. Késő estére 12 és 17 fok közé csökken a hőmérséklet - a Hungaromet csütörtöki előrejelzése szerint. 

Levegőminőség

A pmmonitoring.hu adatai szerint csütörtökön, Miskolcon a reggeli órákban a levegő minősége szinte minden városrészben a legjobb értékeket mutatja. Ettől kicsit eltérő adat csak a Pünkösdhegyen található mérőponton van, de ott is megfelelő a levegőminőség. 

Útinform

A Miskolci Városgazda csütörtöki közlekedési információi szerint az alábbi helyszíneken várható kátyúzás:

Kandó K. u.
Közdomb u.
Balázsdiák u.
Görgey A. u.
Bogáncs u.
Fonoda u.
Mésztelepi u.
Beniczky L. u.
Bádogos u.
Ács u.

Félpályás terelésre lehet számítani:

Áfonyás u. 18.
Balaton u.- Tarna u. kereszteződés
Bartók Béla u. 39.
Bodza u. eleje
Bors Vezér u. 62.
Cseresznyés u. 14.
Előhegy u. 20.
Eszterházy u. 29.
Csokonai u. 98.
Előhegy u.72.
Erdő sor 12.
Erdő sor 19.
Gárdonyi G. u. 22.
Koppány u. eleje
Középszer u. 50.
Liszt Ferenc u. 26.
Papszer Utca – Mindszent tér 4 előtt.
Perczel M.u. 24/a
Rácz Á. u. - Gyula u.
Somlay Artúr u. 32.
Szarkahegy u. 58.
Szrogh S. u. 57.

Horoszkóp

Kos

Jó tett helyébe jót várhatsz ma, legyen szó bármilyen csekélységről is, ma többszörösen fogod visszakapni mindazt a pozitív energiát, amit másokra fordítasz, ezért különösen megéri a legjobb arcodat mutatni mások felé, és segítőkésznek lenni.

Bika

Akaraterőből szerencsére nálad nincs hiány, ma azonban minden tartalékodra szükséged lesz, hogy véghez vidd a terveidet, amit valaki egyre-másra próbál megakadályozni, vagy legalábbis megnehezíteni. Ne csüggedj, a végén te bizonyulsz kitartóbbnak.

Ikrek

A társas kapcsolatok kezelésében és problémáik orvoslásában jó vagy, de a pénzügyekkel néha már meggyűlik a bajod. Lehet, hogy jobban jársz, ha ezzel kapcsolatban ma tanácsot kérsz valakitől, mert ha a szokásos terveidet követed, könnyen a padlón találhatod magadat.

Rák

Egy kínos helyzetből próbálod kimagyarázni magad, de rájössz, hogy ezzel csak még kellemetlenebb perceket okozol önmagad számára. Ha úgy érzed, nincs miért bocsánatot kérned, a vádak pedig alaptalanok, ne kezdd el mentegetni magadat, mert nem szorulsz rá.

Oroszlán

Minél tovább hallgatsz egy problémáról, annál nagyobb erővel tör majd a felszínre, és a környezetedet meglepheti a váratlan kirohanás. Ha már úgy érzed, nem bírod tovább cérnával, inkább addig beszéld ki magadból a bajt, ameddig még kordában tudod tartani az érzelmeidet.

Szűz

Az anyagi helyzeted talán nem mondható problémamentesnek, de precíz természetednek és előrelátásodnak köszönhetően eddig minden helyzetet megoldottál. Most azonban valaki segítséget kér tőled, és a szívesség téged is bizonytalanságba sodorna. Alaposan gondold át, hogyan döntesz.

Mérleg

Azok a legboldogabb emberek, akiket nem csak a nagy célok elérése, de a mindennapok apró csodái, kis örömei is boldoggá tesznek, hiszen ezekből van a több. Ha ma észreveszed ezeket a pici szépségeket, úgy fogod érezni, áldás ez a nap az életedben.

Skorpió

Megakad ma a szemed valakin, aki azonban elsőre nem biztos, hogy észrevesz téged. Használd ki ezt a lehetőséget, és figyeld meg egy kicsit a viselkedését. Ha még mindig szimpatikusnak találod, tehetsz lépéseket annak érdekében, hogy ő is észre vegyen téged.

Nyilas

Úgy érezheted, hogy igazságtalanság ér, amikor valaki, aki ugyanannyi munkát és energiát fektetett egy hasonló dologba, nagyobb sikereket ér el, vagy könnyebb utat járhat. Ne feledd, hogy kívülről nézve minden egyszerűbb, soha nem tudhatjuk, mások milyen keresztet cipelnek.

Bak

Alig várod a hétvégét és a lazítást, és nagy a kísértés, hogy már ma lazábbra fogd a gyeplőt. A feladataidat azonban senki nem fogja elvégezni helyetted, és ha korán kezdesz neki a pihenésnek, a nap végén minden munka a nyakadba fog zúdulni.

Vízöntő

Érdemes a mai napot a szocializációra fordítanod, találkozz barátokkal, ismerősökkel, de ügyelj arra, hogy valami olyan programot válasszatok, ami segít fejleszteni a kapcsolataitokat és a saját személyiségeteket is. Egy jó beszélgetés vagy egy kulturális program ideális lehet.

Halak

Az élet nem mindig igazságos, és a történetek nem mindig végződnek úgy, mint a mesékben. Lehet, hogy ezúttal te leszel az, aki a rövidebbet húzza, de ha nem hagyod, hogy ez elvegye a kedved, és bízol abban, hogy az egyszer lentet egyszer fent követi, akkor gyorsan túlteszed magadat a gondokon.

Forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!