Ugrás a tartalomra

MiNap-indító(2024.15.) - Időjárás, levegőminőség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. február 15. csütörtök 07:53
Napos idővel indul a csütörtök. A vízöntő életében valami kettéválik (reméljük, nem a Csorba-tó).

Időjárás

Jobbára közepesen vagy erősen felhős égbolt mellett az ország nagy részén több órára kisüt a nap - a legtöbb napsütés a keleti tájakon valószínű. Inkább csak a Dunántúlon fordulhat elő néhol kisebb eső, másutt érdemi csapadék nem valószínű. Gyenge lesz a légáramlás. A legmagasabb nappali hőmérséklet nagyrészt 9 és 14 fok között várható. Késő este többnyire 0 és +9 fok közötti értékeket mérhetnek, a Dunántúlon valószínű az enyhébb idő - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján.

Levegőminőség

Miskolc nagyobb részén jó vagy elfogadható volt a levegő minősége a reggeli órákban a pmmonitoring.hu mért adatai alapján. Öt mérőpontnál azonban a szennyezett katgóriába estek az adatok.

Útinform 

A  Miskolc Városgazda információi szerint:

Kálvin J. u. – Papszer u. kereszteződésében sárgán villognak a fényjelző berendezések.

Félpályás terelésre lehet számítani:

Alföldi u. 4

Balázsdiák u. - Bércalja u. kereszteződés

Csokonai V. M. u. 130

Erzsébetsétány 53/a

Feszty Á. u. 11/b

Gorkij sor 65

Gózon Lajos u. - Jedlik Ányos u. kereszteződés.

Kázmér u. 12

Kis-Hunyad u. 49

Kondor Béla – Vas Gereben u. kereszteződés

Lonovics utca 2

Mogyoró u. - Szervezet u. kereszteződés

Papszer u. 1

Puskás T. u. 5

Szentistványi út 32

Üllő u. – Fenyves u. kereszteződés

Horoszkóp

Kos (03.21.–04.19.)
A csütörtöki horoszkóp azt jelzi a Kos számára, hogy ma fennáll a veszélye, hogy kissé megtorpan az élet ön körül. Ha ez valóban megtörténik, ne csüggedjen, mert amilyen hirtelen beüt a krach, ugyanolyan gyorsan továbbléphet, csak válasszon egy teljesen más irányt, ahhoz képest, amerre addig haladt!

Bika (04.20.–05.20.)
A mai napon engedélyt kap arra, hogy egy olyasvalamit megcsináljon, amit eddig nem lehetett, pedig ön azért egy párszor már eljátszott a gondolattal, hogy mi lenne, ha... De gondolja végig: csak azért, mert most itt a lehetőség, nem biztos, hogy jól teszi, ha él is vele.

Ikrek (05.21.–06.21.)
Lehetősége nyílik már most megfizetni valamiért az árat vagy díjat, amit csak a jövőben tervez majd használni. Ha tud és biztos magában, fizessen most, mert lehet, hogy a jövőben emelkedni fog az ár!

Rák (06.22.–07.22.)
A mai nap különösen alkalmas arra a Rák számára, hogy egy picit a jövőbe pillantson. Egy kép formájában érkezik majd önhöz üzenet a jövőről, és amikor meglátja, rögtön tudni fogja, hogy ez az a kép – jegyezze meg minél pontosabban, mert a jelentését majd csak később fogja fel teljes egészében!

Oroszlán (07.23.–08.22.)
Az Oroszlán számára ez a csütörtök egy átlagos, békés, nyugodt hétköznapnak ígérkezik, aminek az egyszerű tökéletességébe itt-ott zavar csak be egy-egy szeplő. A nap végén tekintsen majd vissza: meg fogja látni, pont az egyik ilyen szeplő változtatja ezt a napot különlegességében még szebbé!

Szűz (08.23.–09.22.)
Egy kis láng gyullad ki az ön környezetében a mai napon, mintha egy gyertyát gyújtottak volna meg. Nem nagy változás, de meglátja, a fénye mennyi mindent beragyog majd!

Mérleg (09.23.–10.22.)
Közel kerül ahhoz, hogy megkapja a feleletet egy kérdésre, ami miatt már régóta furdalja az oldalát a kíváncsiság, de ezúttal bosszantóan diplomatikus válasz érkezik. Egyelőre ne firtassa tovább a dolgot: úgy tűnik, ebben a kérdésben be kell most érnie ennyivel.

Skorpió (10.23.–11.21.)
Általában nem teszi könnyebben elviselhetővé a kudarcokat, ha azt mondják, hogy nem baj, tanulsz belőle. Pedig igaz: a mai napon éppen egy korábbi kudarca lesz az, ami megmenti egy még nagyobb ballépéstől vagy olyan hibától, aminek súlyos következményei lehettek volna.

Nyilas (11.22.–12.21.)
Meglepően sok minden fog a szokásostól eltérő módon alakulni a Nyilas mai napjában. Próbára teszik ezek az epizódok a rátermettségét, alkalmazkodókészségét, kreativitását – még szerencse, hogy mindegyiknek ennyire bővében van!

Bak (12.22.–01.19.)
Finom hangsúlyeltoldódások napja lesz ez a szerda. Úgy istenigazából semmi nem változik majd, de mégis eltérő dolgok kerülnek az előtérbe a korábbiakhoz képest, más fog lényegesnek tűnni, mint korábban. Már a nagyböjt is elkezdődött, közeledünk a tél végéhez, vegye észre, milyen párhuzamban vannak ezek az apró módosulások a természet változásaival!

Vízöntő (01.20.–02.18.)
A mai nap egy szétválást, kettéválást hoz a Vízöntő életébe. Ne ítélkezzen azonban rögtön, mert még nem tudhatja, hogy egybetartozott-e igazából, ami szétvált. Az idő még eldönti, nem jobb-e külön.

Halak (02.19.–03.20.)
A Halak számára ez a nap a hála napja lesz: érezni fogja, hogy hálával tartozik azért a sok mindenért, amit kapott. Lesz egy esemény a nap vége felé, ami különösképpen arra inspirálja majd, hogy összetegye a két tenyerét és köszönetet mondjon egy konkrét személynek, valamint úgy általában az univerzumnak egyaránt.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!