Ugrás a tartalomra

Változik a villamosközlekedés a Régiségvásár idején

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 29. csütörtök 22:46
A Régiségvásár miatt július 2-án reggel 7 óra és délután 3 óra között a Tiszai pályaudvar és a Malomszög utca között villamospótló autóbuszok közlekednek - tájékoztatta szerkesztőségünket az MVK Zrt.
Fotó: mvkzrt.hu

Az első villamospótló autóbusz a Tiszai pályaudvarról reggel 7 óra 10 perckor, az utolsó 14 óra 55 perckor indul. A pótlóbusz megállóhelyei:

  • a Tiszai pályaudvaron az 1-es, 1B-s autóbuszok megállójából indul,
  • a Selyemrét és a Centrum/Szinvapark között a villamos megállóhelyén,
  • a Villanyrendőr villamosmegálló helyett a Villanyrendőr autóbuszmegállóban áll meg (Felső-Majláth irányába a bank előtt a 14-es járat megállóhelyén, a Tiszai pályaudvar irányába a 14, 28, 34, 35, 35R, 43 és 44-es autóbuszok fedett megállóhelyén).
  • a Városház tér megálló helyett a 11-es járat Szemere-kert megállóhelyén áll meg.
  • a Malomszög utcán Felső-Majláth irányába a villamos megállóhelyén, a Tiszai pályaudvar irányába a szökőkút mellett kialakított ideiglenes megállóhelyen áll meg.

Mopedek szállítása

A közlekedési társaság felhívja az utasok figyelmét, hogy az MVK Zrt. járművein nem szállítható a három és négykerekű EL-GOElektra, Berko és más hasonló jellegű, nagyméretű elektromos moped, mivel ezen eszközök rögzítése nem biztonságos a járműveken, és komoly balesetveszélyt jelentenek az utasokra nézve, továbbá a járművek műszaki állapotában is kárt okozhatnak. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!