Ugrás a tartalomra

Színes közösségi élet Miskolcon

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. június 20. szombat 16:50
Közösségi kezdeményezések és értékek bemutatása volt a célja annak a workshopnak, amely a MIKOM Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft. szervezésében valósult meg június 18-án, Miskolcon. A MIKOM Nonprofit Kft. két uniós pályázatot nyert, hogy kisfilmek segítségével mutassa be egy-egy városrész működő civil szervezeteit és programjait.
Fotók: Végh Csaba

Az „Üdv Miskolc! Itt vagyunk!” című projekt az Avasi Horizont ismert civil szervezeteit és legnépszerűbb rendezvényeit fogta össze és mutatta be a lakosság számára, kiemelt figyelmet fordítva városunk fiataljaira. A városrész legnépszerűbb rendezvényeiről, a Borangolásról, a Kvaterkáról és a Fröccsfesztiválról három kisfilm és egy 30 perces videó készült, melyet a LED falakon is láthattak a miskolciak.

A „Miskolci Közösségek és Sikerek Diósgyőrből” című projekt célja az volt, hogy a Diósgyőri Horizont civil szervezeteit és legnépszerűbb rendezvényeit közvetítse a lakosság számára. A közösségek tevékenységeiről öt kisfilm és egy nyolcoldalas kiadvány készült. A program részeként kisvideókban mutattuk be az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület által működtetett Rockláng Klub, Baba-Mama Klub és a Sakk Klub működését. Valamint az Észak-Keleti Átjáró Egyesület egyik kiemelt projektjét, a kamázást.  

Ízelítőként a Baba-Mama Klubról készült összeállítás itt látható:

A TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00551 azonosító számú, „Üdv Miskolc! Itt vagyunk!”  című projekt 100%-os mértékben az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg. A támogatás összege bruttó 5 000 000 Ft.

A TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00552 azonosító számú, „Miskolci Közösségek és Sikerek Diósgyőrből” című projekt 100%-os mértékben az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg. A támogatás összege bruttó 5 000 000 Ft.

További hírek

Olvasnivaló